Benieuwd naar ons aanbod brillen? Amsterdam is snel te bereiken

Wilt u eens een ander montuur op uw neus? Zoekt u naar wereldbefaamde topmerken die u samen bij een opticien kunt passen? Dan bent u bij basoptiek.nl aan het juiste adres. Op onze website vindt u een zeer ruim aanbod aan brillen. In Amsterdam kunt u vervolgens langsgaan om ze te passen. Naast brillen in Amsterdam bieden we tevens:

  • zonnebrillen,
  • lenzen,
  • en loepen aan.

Dus er is ongetwijfeld voor ieder wat wils te vinden. Klinkt u dat als muziek in de oren en woont u in de hoofdstad van dit land of in een omringende plaats? Komt u dan eens langs om de brillen in Amsterdam te bekijken en te passen. Ook op afspraak kunnen we u uiteraard helpen en we raden het zeker aan om even te laten weten dat u komt. Want dan kunt u alvast aangeven op welke monturen uw oog is gevallen. Die leggen we direct voor u klaar en dan kunt u na de ogenmeting direct gaan testen of ze mooi staan bij uw gezicht. En hebt u al een meting gedaan? Het kan geen kwaad om een second opinion te doen want dit luistert nogal nauw. U wilt daarin natuurlijk geen fouten maken omdat lenzen met een te grote afwijking juist meer schade aan uw ogen kunnen richten.

Voor brillen is Amsterdam de stad waar u moet zijn

Brillen in Amsterdam uitzoeken is altijd een klein feestje. Dat komt omdat wij van een persoonlijke aanpak houden. Gaat u bijvoorbeeld brillen in Amsterdam zoeken bij Bas Optiek, dan wordt u verwelkomd met een heerlijk kopje koffie en thee. We kijken niet alleen naar uw uiterlijk en gezicht, maar ook naar uw kledingstijl en bijvoorbeeld uw huidige montuur. Let wel dat we u niets willen opleggen maar u juist willen wijzen op de vele opties die er zijn. Misschien draagt u al jaren zo niet decennialang dezelfde bril, dan kunt u nu misschien wat oubollig overkomen. Kies daarom voor een moderne en hippe uitstraling. Dat betekent niet eens dat u een hypermoderne montuur moet kopen want een klassieke uitstraling in een retro-design kan ook op dat moment weer helemaal in de mode zijn. Op onze website kunt u informatie opdoen over alles ins en outs op het gebied van mode en brillen. Amsterdam is natuurlijk een vooruitstrevende stad en dat is zeker een belangrijke reden voor ons geweest om ons daar te vestigen. Wilt u uw brillen in Amsterdam uitzoeken? Dan is het dus geen overbodige luxe om u eerst even in te lezen op onze website. U doet ongetwijfeld erg veel inspiratie op en u kunt monturen uitkiezen die u op de afgesproken dag kunt uittesten.

Bij Bas Optiek staat klantvriendelijkheid op de eerste plek

Klantvriendelijkheid en klantgerichtheid vinden we erg belangrijk. Dat komt omdat u zich letterlijk naakt kunt voelen als u een nieuwe bril gaat testen. Het is een persoonlijke kwestie omdat het om een accessoire gaat die u dagelijks voor vele jaren draagt. Het mag daarom best een topmerk zijn maar het is nog belangrijker dat het design, de kleur en ook de vorm het beste bij u past. Dit kan namelijk erg veel zeggen over uw persoonlijkheid. Wilt u bijvoorbeeld brillen in Amsterdam testen die erg opvallen of juist een bril kopen die past bij uw gezicht zodat het nauwelijks opvalt en het als het ware versmelt met uw gezicht? Omdat iedereen weer zijn eigen voorkeuren heeft willen we u van harte uitnodigen om bij ons het montuur te zoeken die geheel aan uw wensen voldoet. Dus maak snel een afspraak!