Betaal de laagste prijs voor uw spanplafond

De prijs voor een spanplafond kan vaak verschillen. Daarom is het goed om u in te lezen en te ontdekken van de beste prijs voor een spanplafond is. Veel bedrijven plaatsen deze tegen een te hoog tarief, maar Marcel Wesseling niet. Wij hanteren een lage prijs voor een spanplafond, waarbij klantgerichtheid en een uitstekend eindresultaat hoog in het vaandel staan. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden zijn en wat onze prijs voor een spanplafond precies is. Leest u daarom snel verder en ontdek alle mogelijkheden van onze plafonds en wat wij voor uw gebouw kunnen betekenen.

De prijs van een spanplafond is afhankelijk van factoren

De prijs van een spanplafond varieert aanzienlijk bij bedrijven. Dit komt doordat een spanplafond veel voordelen heeft ten opzichte van bijvoorbeeld gipsplaten.

  • Bij een spanplafond heeft u geen last van krimpnaden
  • U kunt een spanplafond tot 5.05 vierkante meter naadloos laten plaatsen
  • U kunt er alle verlichting naar wens op laten installeren
  • Het plafond is goed schoon te houden met water

Alle spanplafonds kunnen doorgaans binnen 1 a 2 werkdagen geplaatst worden. Hiervoor hoeven uw meubels niet aan de kant, mits ze een meter van de muur af staan. De prijs van spanplafonds ligt doorgaans laag, doordat er geen extra werk verricht hoeft te worden, zoals het verplaatsen van meubels. Heeft u veel galm in een ruimte? Dan kunnen er ook akoestische spanplafonds komen, waardoor het gelijk een stuk stiller in huis wordt. Doordat steeds meer mensen voor spanplafonds kiezen, wordt de prijs voor spanplafonds over het algemeen lager. Marcel Wesseling Spanplafonds staat bekend om een scherpe prijs voor spanplafonds voor alle plafonds die hij installeert. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken voor een torenhoge prijs van uw spanplafond. Daarnaast hangt de prijs van een spanplafond van een aantal factoren af. Uw lichtplan speelt bijvoorbeeld een rol, doordat wij bij het plaatsen van het plafond al rekening moeten houden met wat voor licht u gaat bevestigen. Daarnaast kunt u het plafond ook laten bedrukken met een print of eigen foto. Dit telt ook mee in de uiteindelijke prijs. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via https://www.marcelwesseling.nl/. Wij komen dan bij u langs om naar uw plafond te kijken en uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan kunnen wij een prijsindicatie geven. Wilt u liever de mogelijkheden eerst met eigen ogen zien? Dan kunt u langskomen in onze twee showrooms in Haaksbergen. Kijk voor de openingstijden op onze website. Hier kunt u ook gelijk de mogelijkheden met onze medewerkers bespreken.

Marcel Wesseling Spanplafonds staat voor u klaar

Marcel Wesseling Spanplafonds installeert al een geruime tijd spanplafonds tegen lage prijzen. Met zijn team komt hij bij u langs om alle mogelijkheden te bespreken en een offerte op te stellen. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunnen wij er voor zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat. Niets is voor ons te gek. Wij zijn dealer van de merken Clipso en Descor. Deze merken zijn kwalitatief zeer goede spanplafonds met een hoog afwerkingsniveau. Als u meer wilt weten nodigen wij u graag uit in onze showrooms in Haaksbergen. Liever eerst op een andere manier contact? Dan vindt u onze contactgegevens op onze website. U kunt natuurlijk ook het contactformulier opnemen. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en u al het advies te geven dat u nodig heeft. Wij hopen u graag ten dienst te zijn bij het plaatsen van uw nieuwe plafond.  

Lees meer…