Bierviltjes bedrukken

Laat de herkenbare bierviltjes bedrukken voor jouw restaurant of café bij Drukwerkdeal.nl. Voor diverse gelegenheden hebben ze hier de juiste soorten die zij kunnen voorzien van een logo, afbeelding of gepaste tekst. Indien gewenst laat je ze aan beide kanten bedrukken, zodat ze in zijn totaliteit aansluiten bij jouw zaak. Natuurlijk kan je kiezen voor standaard uitvoeringen, maar het staat nog professioneler als jouw naam op het bierviltje staat. We weten allemaal dat ze niet altijd als onderzetter gebruikt worden. Mensen spelen ermee en nemen ze wellicht mee naar huis. Dit geeft weer reclame voor jouw zaak. Des te meer redenen voor bierviltjes bedrukken aan beide kanten. Vanaf een oplage van 50 stuks kan jij al een bestelling doorgeven bij Drukwerkdeal.nl. Het ligt er wel aan welk type bierviltje je kiest. Niet alle soorten zijn in een oplage van 50 verkrijgbaar. Sommigen zijn vanaf een oplage van 50.000 stuks verkrijgbaar. Dit is een mooi aantal die je aanschaft als je een grote club of grand café runt. Hiervoor is meer dan 50.000 bierviltjes bedrukken aannemelijk, omdat je er ook meer nodig gaat hebben. Welke horecagelegenheid je ook runt, bij Drukwerkdeal.nl kan je aangepaste viltjes laten maken die helemaal horen bij jouw naam en uitstraling.

Bierviltjes, in een paar stappen besteld

Bierviltjes bedrukken kost niet veel tijd om door te geven. Je hebt de keus uit 8 formaten die vervolgens in full color worden bedrukt. Maak eerst de keus uit de volgende opties:

  • Biervilt Pub
  • Biervilt Klassiek
  • Biervilt Grand Café
  • Biervilt Club
  • Biervilt Saloon
  • Biervilt Bar Deluxe
  • Biervilt Beachclub
  • Biervilt Schild

Iedere uitvoering heeft zijn eigen vorm. Zo hebben Pub en Klassiek respectievelijk een vierkante en ronde vorm. Dit zijn redelijk normale vormen. Ga je liever voor een uitzonderlijke vorm voor bierviltjes bedrukken, dan zijn de Saloon en Schild wat originelere soorten. De Pub en Klassiek zijn in wat kleinere oplages te verkrijgen, vanaf 50 stuks. De Saloon en Schild zijn vanaf 50.000 stuks te verkrijgen. Dit wordt dus een heel ander soort bestelling. Wel zijn ze allemaal te bedrukken in een enkelzijdige of dubbelzijdige full color bedrukking. Door het mengen van de vier kleuren cyaan, magenta, yellow en key (zwart) kunnen foto’s en afbeeldingen afgedrukt worden bij het bierviltjes bedrukken. Dankzij deze druktechniek kan jouw bierviltje dus zo aangepast worden, dat het helemaal past bij de sfeer van jouw restaurant of café. Na het selecteren van het formaat en de druktechniek, ben je nog maar een paar stappen verwijderd van de bestelling voor de bierviltjes bedrukken.

Lever je bestanden in

Voor bierviltjes bedrukken is het belangrijk dat je al bestanden gereed hebt waar de ontwerpen op staan. Controleer op Drukwerkdeal.nl hoe je deze het beste kan aanleveren. Alleen als de bestanden voldoen aan de specificaties, is het voor Drukwerkdeal.nl mogelijk om bierviltjes bedrukken naar jouw wensen uit te voeren. Via de tab ‘Aanleveren’ kom je bij de informatie die betrekking hebben op het downloaden van de bestanden. Per type bierviltje is er een informatiesheet beschikbaar waar de specificaties in staan. Zo zijn de afmetingen namelijk niet allemaal hetzelfde. Jouw ontwerp moet wel goed op het bierviltje passen en daarom is het belangrijk de aanwijzingen op te volgen die hierin staan. Het kan voorkomen dat jouw ontwerp niet geschikt is voor het bierviltje dat je selecteert. Zoek in dat geval een vorm die hier wel op aansluit en misschien is jouw ontwerp of bestand er ook wel op aan te passen. Mocht je er bij de aanlevering toch niet uitkomen, vraag dan advies aan een van de specialisten die klaar zitten achter de chat en telefoon bij Drukwerkdeal.nl.