Boekhoudpakket

Iedere ondernemer is gebaat bij een goed boekhoudpakket, alleen is dat voor veel een zoektocht. U moet een programma hebben die aansluit bij de diensten en producten die u aanbiedt. Daarnaast moet het makkelijk zijn om mee te werken en overzichtelijk zijn. Het programma Offective is een gebruiksvriendelijk pakket die online te gebruiken is. Veel hoeft u niet voor de aanschaf te betalen. Het is een toegankelijk boekhoudprogramma om daarmee uw financiën goed bij te houden. Ook als startende ondernemer is aan te raden een professionele boekhouding te verzorgen. Tenslotte bent u verplicht belastingaangiftes te doen en met behulp van een boekhoudpakket als Offective houdt u de cijfers overzichtelijk bij. Kijk op offective.nl welke voordelen dit pakket met zich mee brengt en waarom een bedrijf geholpen is met dit programma. Er bestaan tenslotte zoveel administratieprogramma’s, dat het moeilijk is de juiste eruit te halen. Gelukkig maar dat Offective een proefperiode aanbiedt. U heeft een proefperiode van 30 dagen en starters hebben zelfs de mogelijkheid het boekhoudpakket een jaar lang gratis te gebruiken. Zo kunt u ervaren of dit programma aansluit bij uw administratie voordat u een definitief abonnement aansluit. Meteen is duidelijk dat het hier gaat om een modern programma die ingericht is om vanaf iedere plek ermee te werken.

Een toegankelijk boekhoudpakket

Offective is een softwarepakket die over 11 modules beschikt, waaronder dit boekhoudpakket. Snel en eenvoudig zijn de belangrijkste begrippen die dit pakket omschrijven en dat is uiteraard een geruststelling voor veel gebruikers. Met name startende ondernemers zijn nog zelf actief met hun eigen financiële administratie. De kennis waar zij over beschikken is niet zo geavanceerd als die van ervaren boekhouders. Daarom is het voor hen met name prettig met een boekhoudpakket te werken die eenvoudig te volgen is. Zolang de basis van uw administratie erin gezet is, is dat al een goed begin voor de daaropvolgende rapportages. Het boekhoudpakket van Offective is bekend om de volgende eigenschappen:

  • Het programma wordt in de cloud gezet
  • Voorzien van een overzichtelijk grafisch dashboard.
  • Eenvoudig bankmutaties inlezen en laten matchen door de software.
  • Geen ervaring nodig om mee te werken.
  • Een goede technische inrichting zodat het boekhoudpakket altijd werkt.

Het is duidelijk een boekhoudpakket die ingericht is voor minder ervaren gebruikers. Voor wie de financiële administratie nog een uitzoekwerk is en de boekhouding minder vanzelfsprekend is. Bent u een starter die graag een eigen ondernemer wilt opzetten? Dan is dit boekhoudprogramma van Offective ideaal om mee te beginnen.

Een goede financiële start

Al uw zaken worden goed geregistreerd in dit boekhoudpakket. De website offective.nl geeft u voldoende ondersteuning om alles uit dit programma te halen en deze zo effectief mogelijk te gebruiken. De ontwikkelaars van Offective zijn zich ervan bewust dat de gebruikersvriendelijk essentieel is voor een boekhoudpakket. Daarom luisteren zij altijd goed naar de feedback van de gebruikers. Alleen zo komen zij tot een programma waar mensen met plezier mee werken zonder te veel ergernissen. Tenslotte is niet voor iedereen de financiële administratie een favoriete klus, maar het is wel nodig. Zonder goede registratie van de financiële cijfers is het moeilijk een onderneming te runnen. Na aanschaf van Offective gaat u ervaren hoeveel tijd het scheelt om een boekhoudprogramma te gebruiken voor uw zaken. Mocht u toch tijdens het gebruik op vragen komen, dan kunt u via de website terecht bij de helpdesk en de hulpvideo’s. Op deze manier willen zij alle gebruikers de kans geven het programma op zijn best te gebruiken. Denkt u dat dit boekhoudprogramma positief gaat bijdragen aan uw onderneming, probeer dan een periode Offective uit of neem contact met ze op om uw boekhoudprogramma aan te schaffen.