Breng je financiële zaken op orde met een particuliere lening

particulier-geld-lenen - particuliere leningWat te doen als je wakker wordt en ontdekt dat je rekening leeg is? Het kan de beste overkomen. Vooral met al die automatische transacties is het soms lastig om bij te houden wat er binnen komt en wat er uitgaat. Je kunt in principe thuis zitten aan een ontbijtje terwijl het geld op je rekening langzaam wegsijpelt. Ook kan het gebeuren dat je opeens een fikse uitgave hebt. Mocht je een pijntje in je rug detecteren en de dokter raadt je aan om even een MRI scan te laten maken, dan zal je ook flink in de buidel moeten tasten. Het eigen risico staat inmiddels op 390 euro en dat is wanneer je het minimale bedrag aan eigen risico hebt geselecteerd. Wat als je dat bedrag omhoog hebt gegooid omdat er nooit iets mis is? Dan kan het zo maar zo zijn dat je bedragen van 500 of 800 euro moet betalen. Bedragen die je niet altijd zo maar even achter de hand hebt. Dus het scenario waarbij je op een ochtend wakker wordt en ontdekt dat je geen geld meer hebt is niet eens zo raar. Vooral als er je altijd netjes voor zorgt dat je voldoende geld hebt voor de huur, eten en drinken, kleding en een beetje extra voor leuke dingen, dan is een extra uitgave dus niet wenselijk. Misschien heb je een spaarrekening, maar als je rustig aan het sparen bent en je hebt bijvoorbeeld 800 euro op je spaarrekening, dan wil je die 800 niet uitgeven aan een MRI scan. Waarschijnlijk is dat bedrag bedoeld voor een vakantie of iets dergelijks. Geld is een noodzakelijk onderdeel van het leven, want we willen natuurlijk niet terug naar het ruilsysteem. Geld is niet voor niets uitgevonden. Toch kan het voelen alsof het altijd maar om geld draait. Dit is vooral het geval wanneer je er weinig van hebt. Alles draait immers om geld en op het moment dat je constant geconfronteerd word met het feit dat je geen toegang hebt tot veel van die dingen en dat kan erg frustrerend zijn. Maar er zijn oplossingen. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een particuliere lening.

Een particuliere lening voor uiteenlopende situaties

Als je inderdaad wakker wordt en je hebt geen geld en je hebt ook geen ouders die je uit de brand kunnen helpen of je wilt niet door derden uit de brand worden geholpen, dan zijn er oplossingen. Via een particuliere lening kun je snel een bedrag lenen waarmee je weer veilig bent financieel gezien. Je hoeft voor een particuliere lening dus niet naar een bank en je hoeft ook geen BKR toetsing te ondergaan. Dus als je het financieel even moeilijk hebt, dan kun je natuurlijk gemakkelijk even een particuliere lening afsluiten. Dan krijg je direct het bedrag dat je nodig hebt en vervolgens kun je dat rustig weer af betalen. Let altijd wel op de voorwaarden bij een particuliere lening. Je hebt te maken met rente en je moet een vast bedrag per maand terug betalen. Wees er altijd zeker van dat je hiertoe in staat bent anders kom je immers alleen maar dieper in de schulden terecht.

Vier verschillende particuliere leningen

Een particuliere lening kun je afsluiten bij verschillende instanties. Via particulier-geld-lenen.nl kun je direct zien welk organisaties dat zijn. Zo kun je onder andere kiezen voor een particuliere lening van:

  • Cetelem
  • Ferratum
  • Lendico
  • Findio

Op de website kun je ook een advertentie plaatsen met een oproep. Zo kun je vaak snel een manier vinden om particulier te lenen.