De coniferen kwekerij van Nederland!

De coniferen kwekerij van Nederland, Coniferen Bestellen. Dit is een website waar u coniferen kunt kopen rechtstreeks vanaf de coniferen kwekerij. Uiteraard is dit vele malen goedkoper dan dat het is wanneer je dit koopt bij een tuincentrum als tuinland. Alle coniferen uit worden jaarlijks gekeurd door de Bak Tuinbouw. Dit houdt in dat de kwaliteit voorop staat en dat dit gegarandeerd goed zal zitten!

Waarom kopen mensen coniferen bij een coniferen kwekerij en niet bij een doorsnee tuincentrum?

De meeste mensen kopen graag hun coniferen bij een coniferen kwekerij. Wanneer je een conifeer koopt bij een coniferen kwekerij, zitten daar natuurlijk een paar voordelen aan, anders gingen ze wel naar de tuincentra toe. Wil je weten waarom je het beste coniferen kunt kopen bij een coniferen kwekerij? Hieronder een paar voordelen op een rijtje gezet:

  • Er is een betere prijs-kwaliteitverhouding, dit komt omdat coniferen van een coniferen kwekerij doorgaans veel betere kwaliteit hebben dan de coniferen die uit een tuincentrum komen. Daarnaast kunnen coniferen kwekerijen de planten voor veel scherpere prijzen aanbieden. Dit omdat de kweker recht vanuit zijn kwekerij levert.
  • Er zijn veel meer mogelijkheden qua bestellen en bezorgen, bij een tuincentrum is het heel simpel: je rijdt er heen, koopt de conifeer en rijdt weer terug naar huis. Vervolgens plant je de conifeer zelf of laat je dit doen door een tuinman, die je overigens ook zelf moet vinden. Bij een coniferen kwekerij is er veel mogelijk, dit wordt allemaal besproken, dit scheelt al een hoop geregel. Je kunt de coniferen thuis laten bezorgen, je kunt ze zelf ophalen en je hebt er zelfs de mogelijkheid een hovenier erbij te krijgen die de conifeer voor u kan planten.
  • Ook kun je gewoon langs komen bij een coniferen kwekerij. Je maakt dan een afspraak en komt langs om de coniferen te aanschouwen of het iets is.
  • Ook werken er bij een coniferen kwekerij mensen die zeer veel ervaring hebben met het kweken, planten en niet te vergeten, het onderhouden van de coniferen. Zij beantwoorden al uw vragen over de coniferen.
  • Coniferen-bestellen.nl heeft ook een uitgebreide website met alle informatie over de coniferen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Populaire coniferen soorten

Deze coniferen kwekerij heeft diverse soorten coniferen. Deze onderscheiden zich niet alleen in kleuren, maar ook in de vorm. Het is puur een kwestie van welke conifeer staat mooi in jouw tuin? Een smalle, grote of snelgroeiende conifeer? Of een gele of een blauwe conifeer? Grofweg kun je het assortiment onderverdelen in de soorten Thuja en Chamaecyparis. De naam Thuja is in Nederland ook wel bekend onder de naam van de Levensboom. De naam Chamaecyparis behoort tot de Cipresfamilie. 

Coniferen zijn een echte aanwinst voor je tuin. Ze zorgen voor een mooie haag die goed bestand is tegen de vorst en wat ook super handig is, is dat het weinig onderhoud nodig heeft. Twee keer per jaar snoeien is genoeg en bemesten zorgt voor een gezonde haag Daarnaast kunnen ze geplaatst worden in elke grondsoort. Zon- en halfschaduw is de meest geschikte standplaats. Een ander voordeel van coniferen is het feit dat het veel privacy biedt, dit omdat de haag snel groeit.