De europe magic wand brengt u tot een ongekend hoogtepunt

U wilt als vrouw zo af en toe een goed orgasme hebben. Daar is niets vreemds aan, het is iets natuurlijks en het helpt u van veel stress af. Even lekker ontspannen. Krijgt u wat moeilijk een orgasme of wilt u eens iets anders dan een dildo of een vibrator gebruiken? Dan hebt u tal van mogelijkheden. Bijvoorbeeld de lovense en de europe magic wand. Deze artikelen zijn allemaal verkrijgbaar via onze website: hotstuff.nl. U hoeft niet bang te zijn dat de bezorger weet wat u krijgt want we versturen uw eigen europe magic wand geheel discreet verpakt naar u op. En we laten het vanzelfsprekend niet bij de buren bezorgen. Klinkt u dat als muziek in uw oren en durft u niet naar onze winkel in Amsterdam te komen? Dan biedt onze website soelaas en is de europe magic wand morgen al van u. We bezorgen in principe namelijk vrij snel aan huis. U hoeft er niet langer dan 24 uur op te wachten, mits u tijdens werktijden hebt besteld. Dat wordt genieten want de europe magic wand is een bijzonder intens product waar u geen genoeg van zult krijgen. Leest u snel verder want dan leggen we u uit wat u mag verwachten van dit wonderbaarlijk heerlijke product.

Na de europe magic wand wilt u nooit meer een echte man

De europe magic wand is een staaf met een draaiend uiteinde. Dit is van zeer zacht materiaal gemaakt en draait en trilt in diverse standen. Het is maar net wat u lekker vindt. Zo kunt u het opvoeren, even pauzeren om uw orgasme uit te stellen en dan weer een opvoeren totdat u uw hoogtepunt hebt bereikt. Het gaat bij deze stimulator niet om de penetratie want u houdt dit uiteinde tegen uw clitoris. U kunt de europe magic wand van afstand besturen met een bijgeleverde afstandsbediening. De meer goedkopere versies hebben een regelknop op de europe magic wand zelf. Ze zijn leverbaar in diverse afmetingen, standen, merken en kleuren dus er is voor ieder wat wils te vinden. We bieden de europe magic wand in allerlei prijscategorieën aan dus u bent tevens geen dief van uw eigen portemonnee. Naast de europe magic wand hebben we nog veel meer spannende producten in ons assortiment. Een kleine greep:

U bent gewaarschuwd! Dit is een onvergetelijke ervaring

Hopelijk hebben we u ervan overtuigd om eens op onze website te kijken. Wellicht krijgt u al rode oortjes als u dit artikel leest, dan staat u nog wat te wachten. Voor mensen die nog nooit dit soort dingen hebben geprobeerd raden we het aan om simpel te beginnen. Deze wand is een leuke introductie en u kunt er uw seksleven mee verbreden. Wilt u graag wat gevorderde producten gebruiken dan kijkt u bij de sm-afdeling. Licht bondage is bijvoorbeeld erg spannend, ook voor normale stelletjes. Bindt elkaar eens vast met handboeien, uw seksleven zal er door verbeteren en u leert om elkaar beter te vertrouwen. Hebt u hier nog vragen over? Dan kunt u deze vragen stellen aan onze klantenservice. Als u niet durft te bellen dan kunt u uiteraard even een korte e-mail naar hen sturen. Wij verzenden overigens al onze producten via PostNL en als het bedrag boven de 80 euro uitkomt, dan zijn er geen verzendkosten aan verbonden.