Dubbel glas prijzen

Dubbel glas is tegenwoordig essentieel als u nieuw glas laat zetten. Het houdt de warmte buiten en zorgt ervoor dat u minder hard hoeft te stoken. De perfecte keuze dus voor iedereen die toch zijn glas moet laten vervangen, maar doordat u ook bespaard op uw stookkosten kan het ook vaak al uit als uw glazen nog niet aan vervanging toe zijn. Dubbel glas prijzen lopen echter veel uiteen. Zo rekent de ene glaszetter veel geld voor het laten zetten van het glas, maar is de kostprijs van het glas weer lager en de andere glaszetter doet het weer precies andersom. Hierdoor kunnen dubbel glas prijzen 30 tot 40 procent verschillen en is het dus van belang om de verschillende glaszetters te vergelijken. Bij Dubbelglaskennis.nl is het heel gemakkelijk om meerdere offertes aan te vragen bij verschillende glaszetters bij u in de beurt, zodat u de prijzen kunt vergelijken. Op deze manier weet u zeker dat u de laagste prijs heeft.

Dubbel glas prijzen vergelijken bij Dubbelglaskennis.nl

Dubbel glas prijzen vergelijken kan dus heel gemakkelijk bij Dubbelglaskennis.nl. Wij zijn een onafhankelijk kenniscentrum en organisatie die als doel heeft consumenten en organisaties gedegen informatie te bieden over dubbel glas. Daarom hebben wij alle glaszetters in Nederland verzamelt en kunnen wij voor u een offerte aanvragen bij deze bedrijven. Op deze manier kunnen wij garanderen dat u de laagste prijs krijgt en dat u het beste dubbel glas krijgt voor die prijs. Dubbel glas is een combinatie van twee glasplaten, die luchtdicht met elkaar verbonden zijn. De lucht tussen de glasplaten staat stil en is verantwoordelijk voor de isolatie. De isolerende werking is afhankelijk van de spouwbreedte, de spouwvulling en de coating. De spouwbreedte is de afstand tussen de twee glasplaten en bepaalt hierdoor de isolerende werking van het dubbel glas. De spouwvulling is de vulling tussen de twee glasplaten. Bij normaal dubbel glas is dit gewoon lucht, maar bij HR+ (hoog-rendement) dubbel glas is dit een speciaal isolerend gas, zoals argon of kypton. Deze gassen isoleren nog beter dan lucht. De coating wordt aangebracht op HR dubbel glas en zorgt ervoor dat de warme vanbinnen wordt gereflecteerd en dus niet ontsnapt, maar ook dat het zonlicht nog wel binnengelaten wordt.

Dubbel glas prijzen aanvragen

De dubbel glas prijzen wisselen relatief veel tussen verschillende glaszetters. Zo zijn dubbel glas prijzen afhankelijk van het type glas, de grootte van het glas en het zetten. Soms moet het kozijn vervangen worden, of moet de bestaande ruit afgevoerd worden. Deze bijkomende kosten worden door sommige glaszetters aan u doorberekend en soms betaalt u hier niet voor. Het is dus belangrijk om goed op te letten bij de offerte, want iedere glaszetter rekent weer net iets anders. Daarom kunt u bij Dubbelglaskennis.nl 6 offertes tegelijkertijd laten aanvragen, zodat u gemakkelijk de dubbel glas prijzen kunt vergelijken. Op deze manier weet u zeker dat u de laagste totaalprijs heeft, want wij vragen voor u een offerte aan waarbij alles inbegrepen zit. Dus ook zaken als reiskostenvergoeding en het uurloon worden meegenomen, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Diverse factoren spelen een rol bij de prijs, die u bij het aanvragen van uw offerte door kunt geven in de opdrachtbeschrijving. Denk aan wat voor glas er momenteel in het kozijn zit, wat voor type woning u heeft, welke verdieping het om gaat en of u nog extra opties wilt. Er zijn verschillende extra opties mogelijk, zoals:

  • Zonwerend glas
  • Inbraakwerend glas
  • Veiligheidsglas
  • Gekleurd glas
  • Brandwerend glas
  • Draadglas
  • Figuurglas

Wat voor dubbel glas u dus ook zoekt, bij Dubbel Glas Kennis vindt u zeker de laagste prijs!