Duo rolgordijnen geven u meer vrijheid om lichtinval aan te passen

Op gordijnen.nl kunt u prachtige luxaflex en gordijnen vinden. We hebben een breed assortiment zodat er voor eenieder iets moois te vinden is. En alsof dat nog niet genoeg is kunt u ook nog eens al onze producten op maat laten maken. Voor een kleine meerprijs kunnen we bijvoorbeeld uw gewenste duo rolgordijnen op maat maken zodat ze ook voor uw raamkozijn geschikt zijn. Gelukkig hebben de meeste huizen die in de afgelopen decennia gebouwd zijn kozijnen met vergelijkbare maten. Maar de al wat oudere huizen kunnen enorm van elkaar verschillen. Zelfs per kamer kan dit anders zijn. Als u bijvoorbeeld voor de slaapkamers van uw kinderen en van uzelf duo rolgordijnen wilt kopen, maar u hebt elke winkel al gehad, dan zit er maar één ding op. Haast u in dat geval naar onze website want we zijn een grote aanbieder van duo rolgordijnen in allerlei soorten en maten. Zoekt u voor de zekerheid eerst eens tussen de standaardmaten. Mochten uw gewenste maten er toch niet tussen zitten dan kunt u vrijblijvend contact opnemen zodat u de prijs kunt opvragen van op maat gemaakte duo rolgordijnen. Ons maatwerk begint al bij een prijs van slechts €74,50.

Duo rolgordijnen zijn ideaal voor in de slaapkamer

Duo rolgordijnen worden ook wel zebra’s of roljaloezieën genoemd. Daarom is er nog weleens verwarring. Laten we daar voor eens en altijd een einde aan maken: het is één en hetzelfde object die we in deze tekst aanduiden als “duo rolgordijnen”. Waarom heten ze duo rolgordijnen? Omdat ze zowel licht tegenhouden als licht doorlaten. Dat klinkt paradoxaal maar we bedoelen natuurlijk dat u veel vrijheid hebt in het doorlaten van eventueel zonlicht. Als uw kinderen angstig zijn om in het donker te slapen dan zet u deze gordijnen halfopen zodat straatlicht en maanlicht toch naar binnen kan vallen. U wilt zelf wellicht wel in het donker slapen en dat betekent dat u alleen de duo rolgordijnen even helemaal dicht moet draaien zodat u van een welverdiende nachtrust kunt genieten. Dankzij de afwisseling van transparante en dichte stofbanen kunt u qua licht alle kanten op. Het grote verschil met luxaflex ligt daarom niet alleen maar in het materiaal maar ook in de mogelijkheden tot het al dan niet verduisteren van uw slaapkamer. Deze duo rolgordijnen kunt u natuurlijk ook in andere plekken gebruiken zoals in het zolderraam, in de studeerkamer of zelfs de woonkamer. Op dit moment bieden we de duo rolgordijnen in maar liefst 5 verschillende kleuren aan:

  • Wit,
  • Gebroken wit,
  • Grijs,
  • Zwart
  • En een zeer unieke authentieke linnen look.

Ook in kantoorruimtes zijn deze gordijnen perfect

Het ophangen van deze gordijnen is zeer eenvoudig. Toch kunnen we het ons goed voorstellen dat u dit liever uitbesteedt. Wilt u tevens dat uw raamkozijnen eerst worden opgemeten? Ook dan kunt u van onze dienst gebruik maken. Maak een afspraak met de adviseur via onze website. Op de afgesproken dag komt hij langs om alle kozijnen op te meten en om de mogelijkheden met u door te nemen. Deze dienst is geheel gratis! Op basis van alle gegevens en uw wensen sturen we vervolgens een vrijblijvende offerte op. Pas als u daar akkoord mee gaat leveren we de gordijnen. Hebt u ook hulp nodig bij de bevestiging? Dan worden er voor deze montageservice natuurlijk wel kosten in rekening gebracht die u terug kunt vinden op de site. Maar als u dit liever zelf doet dan doen we daar beslist niet moeilijk over. Vergeet ons niet te volgen via de sociale media zoals Facebook en Twitter!