Een advocaat als uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te verlenen

Als uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te geven en u daardoor niet met uw kind naar het buitenland kunt, heeft u de mogelijkheid om vervangende toestemming via de rechter te regelen. Daarmee heeft u er geen last van als uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te verlenen en kunt u gewoon met uw minderjarige kind op vakantie. De advocaten van Meester & Meer kunnen u daar moeiteloos mee helpen door u hulp te bieden bij het procederen en daarnaast ook een luisterend oor te bieden. Wij bieden goede advocaten die verstand van deze situaties hebben en u gedurende het proces kunnen helpen bij al uw vragen. Voordat wij met uw zaak aan de slag gaan, kunt u eerst een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek aanvragen om te kijken wat de mogelijkheden zijn en om te kijken of er een klik is met onze advocaten. Zo weet u zeker dat u een goed gevoel heeft bij de zaak en kunt u er daarnaast vanuit gaan dat er een persoonlijke aanpak is wanneer een ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te verlenen. Lees verder om te zien wat wij als advocatenkantoor voor u kunnen betekenen in een dergelijke situatie en beslis wat de beste keuze in het belang van uw kind is.

Ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort, wij helpen

Wanneer uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te geven kunt u dit indien u de situatie van groot belang acht via de rechter regelen. De rechter kunt u inschakelen indien uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te geven of als uw ex bijvoorbeeld weigert om toestemming te geven voor verhuizing met uw kind, de gezamenlijke woning te verkopen of andere zaken rondom het kind geregeld moeten worden. De rechter kijkt in dat geval naar:

  • Verschillende relevante belangen
  • Feiten rondom de situatie

Zo komt de rechter tot de conclusie te komen of u vervangende toestemming krijgt wanneer uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te geven. U krijgt niet per definitie vervangende toestemming als uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te verlenen. Daarom is het verstandig om samen met een advocaat uw kansen tijdens een rechtszaak na te gaan. Wij begrijpen het belang van het kind als geen ander en stellen deze daarom ook altijd voorop. Wij gaan daarom zorgvuldig om met onze zaken en zorgen ervoor dat de ballast voor zowel u als uw kinderen draagbaar blijft.

Gespecialiseerde advocaten voor ieder proces

Meester & Meer advocaten en mediators hebben gespecialiseerde advocaten in dienst die u kunnen helpen als uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort te geven. Onze specialisten kunnen alle vragen die u, voordat u het proces aangaat, heeft beantwoorden. Zo weet u gelijk of de situatie aanvechten een goed idee is en weet u gelijk waar u aan toe bent. U kunt bij ons altijd terecht voor een gratis en geheel vrijblijvend intakegesprek. Daarnaast kunt u ook contact opnemen voor vragen, advies en meer informatie over de kosten bij het inschakelen van een van onze advocaten middels de contactgegevens die vermeld staan op vervangende-toestemming-zaken.nl. Indien u het contactformulier invult, komen wij zo spoedig mogelijk bij u terug. Wij hopen u bij te kunnen staan als uw ex weigert toestemming voor aanvraag van een paspoort of wanneer uw ex-partner in een andere situatie niet mee wil werken.