Een excellente leidingwaterkoeler bestellen

Op elke werkplek is een leidingwaterkoeler een welkome toevoeging. Het apparaat zorgt er namelijk voor dat er altijd lekker koud en zuiver water beschikbaar is. De leidingwaterkoeler zorgt er voor, zoals de naam al verklapt, dat leidingwater door een extra filter gaat en daarnaast kouder gemaakt zal worden. Omdat het apparaat niet werkt met flessen of tonnen water, maar dit gewoon uit de leiding haalt, is het een stuk voordeliger dan andere opties. Zeker in Nederland, waar het leidingwater van een hoge kwaliteit is, is het niet nodig om al het water uit flessen te halen. Een leidingwaterkoeler is dan niet alleen een goedkopere oplossing maar ook nog eens een stuk duurzamer omdat er niet steeds plastic flessen voor nodig zijn. De ervaring leert dat mensen op bijvoorbeeld een kantoor of een andersoortig bedrijf sneller een glaasje water in plaats van koffie, thee of fris drinken, als dit lekker koud en heerlijk zuiver is. Het is dus ook op die manier een besparend apparaat omdat u als werkgever minder geld kwijt zult zijn aan andere drankjes. Daarnaast is het gezond om voldoende water te drinken op een dag. Klachten als hoofdpijn kunnen op die manier vaak voorkomen worden. Zoals u dus kunt lezen is het aanschaffen van een leidingwaterkoeler zeker een verstandige keuze op meerdere vlakken.

Hygiënisch en koud water door een leidingwaterkoeler

Het aanschaffen van een leidingwaterkoeler is daarnaast een stuk hygiënischer dan drinken uit de kraan. Dit komt niet alleen omdat er een filter in het apparaat zit dat alle onzuiverheden en bacillen er uit vist, maar ook omdat een kraan vaak voor andere zaken gebruikt zal worden en daarom bacteriën kan verspreiden. Veel mensen wassen natuurlijk ook hun handen bij de kraan en kunnen op die manier de boel vervuilen. Bij een leidingwaterkoeler is dit zeker niet het geval want door het gesloten systeem kan er nergens vuil of viezigheid in het water komen. Handig aan onze website Aqualight.nl is dat wij voor u veel keuze hebben op het gebied van de leidingwaterkoeler. Wij hebben niet slechts één model is huis maar geven u de keuze uit diverse opties. Zo kunt u kiezen voor een tafelmodel, maar hebben wij ook een vrijstaand apparaat te koop. Het is dus maar net wat voor capaciteit u zoekt en hoeveel ruimte u heeft voor de leidingwaterkoeler. In alle gevallen kunt u er op rekenen dat wij het juiste apparaat voor u in huis hebben en deze bovendien voor zeer scherpe prijzen aan u kunnen verkopen.

Ook veel andere drankdispensers verkrijgbaar

Bij Aqua Light kunt u naast de leidingwaterkoeler bovendien nog veel andere apparaten aanschaffen die erg handig zijn op de werkvloer. Wat denkt u bijvoorbeeld van de volgende opties:

  • Koffie automaat
  • Thee automaat
  • Soepdispenser
  • Watercoolers

Binnen deze categorieën hebben wij bovendien altijd veel keuze. Bijvoorbeeld qua formaat of qua capaciteit kunt u kiezen uit diverse opties. Wij zorgen daarnaast ook graag voor het periodieke onderhoud om te zorgen dat alles naar behoren blijft functioneren en alles helemaal hygiënisch blijft. Wij steunen met de verkoop van veel producten de doelen van EARTH Water. Deze organisatie zet zich in om water in derdewereldlanden beschikbaar te maken zodat iedereen hier toegang tot heeft en niet ziek zal worden van slecht water. Bij verkoop van producten van EARTH schenken wij een bepaald percentage aan het goede doel. Naast de uitstekende kwaliteit van onze producten en de scherpe tarieven die wij hanteren dragen wij dus ook graag ons steentje bij aan een betere wereld. Als u hier meer over wilt weten dan kunt u dit uiteraard op onze website lezen.