Een gezellig golfuitje organiseren?

Verscholen achter eeuwenoude eiken, gelegen in een prachtig natuurgebied en op steenworp afstand van de Tankenberg treft u Hotel ‘t kruisselt aan. Een gerenommeerd hotel gevestigd in een voormalige textielvilla. Wanneer u voor ‘t kruisselt kiest, kiest u voor kwaliteit, rust en een gemoedelijke sfeer. Een ideale plek dus, voor een golfuitje. Kijk direct op https://www.kruisselt.nl/golfuitje/

Een golfuitje bij Hotel ‘t kruisselt

Bent u op zoek naar een leuk golfuitje? In het natuurlijke De Lutte is dit mogelijk bij Hotel ‘t kruisselt, centraal gelegen tussen diverse mooie golfbanen in Nederland en Duitsland. Al talloze jaren zijn zij de comfortabele thuishaven van de enthousiaste golfliefhebber die een golfvakantie of weekendje weg organiseert. Een golfuitje organiseren bij ‘t kruisselt verzekert u van alle noodzakelijke gemakken, want zij weten exact waar u als golfer behoefte aan heeft. Geniet ‘s ochtends voordat u de baan op gaat van een heerlijk ontbijt in hun comfortabele restaurant en sluit de dag af met een lekker drankje in de luxe bar. U heeft de keuze uit verschillende varianten van een golfuitje:

  • Golf clinic
  • Greenfee arrangement inclusief lunch
  • Hotelgast en golf

Bij ‘t kruisselt heeft u de keuze uit een ruim aanbod arrangementen, waaronder diverse aantrekkelijke golfarrangementen. Met zoveel banen in de omgeving zijn de opties vrijwel eindeloos. Kies bijvoorbeeld voor Golfclub Ahaus met 27 holes, of ga naar Golfbaan Het Rijk van Sybrook voor eenzelfde aantal hotel. Stelt u minder hoge eisen aan het formaat van de baan en kiest u voor een golfuitje puur voor de lol? Dan zijn Golfclub Driene en Euregio Bad Bentheim ook uitstekende opties. Een golfuitje bij ‘t kruisselt biedt u meer mogelijkheden dan waar u ooit van had kunnen dromen. En wilt u vanuit uw hotelkamer meteen de baan op kunnen stappen? Zelfs daarvoor bieden ze u een mogelijkheid. Pal gelegen aan het golfhotel ligt namelijk een uitdagende 9 holes par 3 golfbaan. De lengte van de holes is variabel van 55 tot en met 110 meter en elke hole onderscheidt zich met een uniek karakter. Reserveer een speciaal Greenfee arrangement om als gastspeler op de prachtige baan te kunnen spelen, tijdens een heerlijk golfuitje. U heeft ook de mogelijkheid om lid te worden van Golfclub ‘t kruisselt. Dat biedt u uiteenlopende voordelen. Maak als beginnende golfer bijvoorbeeld gratis gebruik van hun golfclubs of doe mee aan een van hun wekelijkse groepslessen. Ook kunt u kiezen voor een jaarlijks lidmaatschap waarmee u de baan en de oefenfaciliteiten het hele jaar lang kunt gebruiken, mits er geen wedstrijden gaande zijn. De mogelijkheid tot een dagelijks golfuitje dus.

Hotel ‘t kruisselt

Hotel ‘t kruisselt biedt naast een geweldig golfuitje ook vele andere faciliteiten waardoor het als een erg luxe hotel gezien wordt. Zo hebben ze een hele gezellige huiskamer met gashaard en gezellige zitjes. Ze beschikken over een tuinterras op het zuiden, wat ideaal is. Ook kunt u gezellig samenkomen met anderen in de gezellige bar met de overdekte buitenlounge. Een sfeervolle eetkamer met elke dag een heerlijk ontbijt en diner, een overdekt zwembad, een Jeu de Boules baan en nog heel veel meer. Hotel ‘t kruisselt is dus een ideaal hotel als u zoekt naar een plek om heerlijk te ontspannen, of als u op zoek bent naar een golfuitje.

Lees meer…