Een goede koelcel is van groot belang

Is uw koelcel aan vervanging toe? Dan vindt u bij horecaworld.biz een goede vervanger. Wij hebben diverse cellen voor u in de aanbieding. Dus hoe groot of hoe klein uw keuken dan ook mag zijn, bij ons vindt u een ideale koeling die eenvoudig te onderhouden is. Er zijn veel bedrijven waar een koelcel absoluut nodig is. Misschien hebt u er nog nooit bij stilgestaan maar vrijwel elk restaurant, van McDonald’s tot aan het duurste restaurant met de meeste Michelin sterren heeft een koelcel. Ook supermarkten, groenteboeren, slagers en groothandelaren in voedsel en dranken hebben minstens 1 koelcel nodig. Zo heeft een gemiddelde supermarkt meerdere cellen in het magazijn staan.

  • Een aparte koelcel voor groenten en fruit
  • Een voor de zuivelproducten
  • Een voor kaas, vleeswaren en salades
  • En soms nog één voor het vlees

En dat is nog niet alles want u hebt ook nog een diepvriescel nodig voor uw diepvriesafdeling en het brood en banket. Zo ziet u maar weer dat er veel cellen nodig zijn voor een bedrijf. Koopt u ze allemaal bij dezelfde leverancier want dan krijgt u van ons flinke korting. U kunt kiezen voor koelingen en vriescellen die u eenvoudig kunt combineren. Bij ons is in principe alles mogelijk. Schroom daarom niet langer maar plaats vandaag nog uw bestelling.

Zoekt u een professionele koelcel? Dan kunt u die bij ons bestellen

We hebben naast de koelcel een keur aan huishoudelijke apparaten die niet misstaan in uw eigen keuken. Maar we leveren vooral aan de horeca. Van cafetaria’s tot aan de grote keukens op schepen en in ziekenhuizen. Bent u niet op zoek naar een koeling maar naar ovens, broodmachines of bakplaten? Wij zijn van alle markten thuis dus u kunt uw hele keuken dankzij ons vullen met keukenapparatuur. We leveren enkel producten van gerenommeerde A-merken maar toch bent u bij ons geen dief van uw eigen portemonnee. Dat komt omdat wij in het groot inkopen en die lage inkoopsprijzen doorberekenen in onze verkoopsprijzen. En als u nog minder geld wilt besteden aan bijvoorbeeld een nieuwe koelcel dan kijkt u natuurlijk bij onze aanbiedingen. Geregeld vindt u daar aantrekkelijk geprijsde keukenapparatuur. Maar daar kunt u maar beter op tijd bij zijn want er zijn vele kapers op de kust. U bestelt in principe al onze producten geheel online. Dat doet u door aan te geven welke koelcel u hebben wilt. Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in of log in met behulp van uw inlognaam en wachtwoord. Dan hoeft u enkel nog te betalen en ook dat gaat in zijn geheel digitaal. U hebt vast en zeker een account via PayPal of iDEAL maar als u liever met uw creditcard betaalt dan doen we daar uiteraard niet moeilijk over.

Er zijn verder geen kosten verbonden aan de bestelling

Bij ons zitten er geen addertjes onder het gras. Na betaling krijgt u binnen enkele dagen de koelcel bezorgd. Er zijn geen extra kosten aan verbonden zoals verzendkosten. Bevalt het product toch niet of is het een maatje te klein dan wel te groot? Dan hebt u 14 dagen retourrecht en we willen u op het hart drukken maar daar absoluut gebruik van te maken. We komen uw koelcel ophalen en geven uw geld terug of sturen een alternatief product op. Hebt u verder nog vragen? Stel ze dan aan onze klantenservice door ons tijdens kantooruren even op te bellen. We zijn maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08:30 uur tot 17.00 uur. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen of het online contactformulier invullen.