Een limousine huren voor de avond

Voor een groot feest bij ons in het bedrijf wilden ik en een aantal collega’s graag iets speciaals doen. Dit zou waarschijnlijk het laatste feest zijn voordat er een aantal van ons zouden gaan vertrekken en daar wilden we toch wel de nodige aandacht aan besteden. We zijn vanaf het begin bij elkaar geweest en dan wil je dat niet zomaar aan je voorbij laten gaan. En dus besloten we om te kiezen voor een limousine huren om met zijn allen naar het feest te kunnen gaan en misschien daarna nog wel ergens anders heen om nog even verder te feesten. Na een snelle zoektocht voor een limousine huren kwamen we uit op de website van Vallei Limousines. Hier hebben ze een erg groot wagenpark met allerlei verschillende soorten limousines. Dit was dus precies waar we naar op zoek waren.

  • Gratis fles champagne
  • Privéchauffeur
  • Luxe inrichting

We hadden allemaal nog nooit in een limousine gezeten en het werd tijd om daar verandering in te brengen. Dit gingen we doen door samen te kiezen voor een limousine huren. Het was nog best wel lastig om samen een limo uit te kiezen waar iedereen tevreden over was, maar uiteindelijk is zelfs dat gelukt. We hebben toen meteen een offerte aangevraagd bij Vallei Limousines en voor we het wisten hadden we deze ontvangen en hebben we de wagen geboekt voor de avond.

Alles goed geregeld voor een limousine huren

Wat mij meteen opviel bij een limousine huren bij het bedrijf Vallei Limousines, is hoe goed ze alles geregeld hebben. Je kunt tot 8 personen meenemen in de limo en we waren ook met zijn achten, maar we wonen natuurlijk niet allemaal op hetzelfde adres. Ik had daar eigenlijk niet eens bij stil gestaan totdat een van de medewerkers ons mailde met de vraag in welke volgorde we graag opgehaald wilden worden of dat het ons niet zoveel uitmaakte en het bedrijf gewoon onze adressen op volgorde zouden zetten. We hebben er uiteindelijk voor gekozen om dit laatste te doen bij het limousine huren. Het is ook weer zo vervelend als de chauffeur helemaal om moet rijden omdat wij geen logische volgorde hebben bedacht. We hebben de lijst vervolgens opgestuurd gekregen en hiermee zijn we toen opgehaald. Een limousine huren heeft natuurlijk iets heel speciaals en ik was dan ook best wel een beetje zenuwachtig. Dat had er ook wel mee te maken dat het sowieso een spannende avond was. En met een limousine huren hadden we het echt goed aangepakt.

Onze rit in de limo

Ik was een van de eerste personen die voor het limousine huren werd opgehaald. Ik stapte als tweede persoon in en werd verwelkomt door mijn collega met een glas champagne. De chauffeur hield zelfs de deur voor me open, hoe cool is dat? Ik voelde me gelijk helemaal in mijn element en ik kon niet wachten totdat we iedereen opgehaald hadden. Al snel was dat het geval en genoten we met zijn allen van de (gratis!) champagne. We hadden zelf voor wat hapjes gezorgd zodat we wat te snacken hadden onderweg en ook had een van ons de muziek geregeld. Je wilt natuurlijk niet ineens verrast worden met muziek waar je helemaal niet van houdt! Ik had me eigenlijk geen betere manier voor een limo huren kunnen wensen. Alles was echt tot in de puntjes geregeld en er was niets te wensen over. Ik zou dan ook iedereen die dit wil doen, het bedrijf https://vallei-limousines.nl/ aanraden. Daar krijg je echt de beste service.