Een ZZP hypotheek afsluiten is makkelijker dan u denkt

Het kunnen afsluiten van een hypotheek is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Zo is het bijvoorbeeld voor de ZZP’er een stukje lastiger om dit voor elkaar te krijgen. Gelukkig kunt u hier hulp bij krijgen. Zo is er de firma Fina Forte. Zij helpen u maar al te graag om een ZZP hypotheek op uw naam te krijgen, zodat u de woning kunt kopen die u zo graag wilt hebben. Wanneer u terechtkomt op deze site, ziet u dat u kunt kiezen uit de volgende diensten:

  • Hypotheken
  • Bedrijfsfinanciering
  • Bedrijfsverzekeringen

Zoals u dus kunt zien, kunt u hier voor meer zaken terecht. Het loont de moeite om eens de informatie te lezen op de site het gratis adviesgesprek aan te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt uiteraard ook een mailtje sturen met uw vragen.

Vraag een gesprek aan over de ZZP hypotheek

Het leven van een ZZP’er is aan de ene kant ontzettend fijn. Velen kiezen voor dit leven om niet meer te moeten voldoen aan de eisen van een bedrijf als werknemer zijnde. Vaak komt het voor dat de werknemer juist wordt beperkt in zijn creativiteit en hier weinig tot niets mee kan op de werkvloer. Hij dient zich te houden aan de regels, zoals de manier waarop er gewerkt wordt en de vaste pauzes. Mogelijkheden om meer vrijheid te krijgen, die zijn er vaak niet. Dat is met het ondernemerschap wel anders. Als ondernemer bepaalt u namelijk gewoon alles zelf. U kunt er al uw creativiteit in stoppen en net zo lang (of kort) werken als u zelf wilt. U bent niet meer gebonden aan de vaste werktijden. Het heeft echter als nadeel dat u vaak veel langer door moet werken, ook in de weekenden. U krijgt geen vakantiegeld meer en ook het kerstpakket moet u aan uw neus voorbij laten gaan. Wel is het zo dat u zelf uw uurtarief kunt bepalen en net zo veel kunt werken als u zelf wilt. Hierdoor kunt u een behoorlijk goede omzet draaien en daardoor goed voor uzelf zorgen. Zelfs sparen is mogelijk. U bepaalt vervolgens zelf of u ZZP’er wilt blijven of door wilt groeien naar uiteindelijk een onderneming met meerdere personen onder u. Totdat het zover is, wilt u waarschijnlijk eerst de boel goed voor elkaar hebben. Mocht u bijvoorbeeld op zoek zijn naar een geschikte woning, dan bent u vaak veelal aangewezen op huurwoningen. Het valt namelijk voor een zelfstandige zonder personeel niet mee om een hypotheek te krijgen. Gelukkig hoeft u zich hier niet bij neer te leggen. De firma Fina Forte weet precies hoe u in aanmerking kunt komen voor een ZZP hypotheek. Dankzij een ZZP hypotheek is er plots de mogelijkheid om tóch uw droomhuis te kunnen gaan kopen. Wilt u weten hoe dit precies in z’n werk gaat? Dan bezoekt u eerst de website Finaforte.nl. Zoals u hier gelijk kunt lezen, zijn ze gespecialiseerd in hypotheekadvies en ook in bemiddeling voor ZZP’ers.

Maak gebruik van de hypotheekcalculator

Voordat u een ZZP hypotheek aan wilt vragen, kunt u via de site al gebruik maken van de hypotheekcalculator. Dat is een rekenprogrammaatje waarbij u slechts enkele gegevens in dient te vullen. Zo geeft u aan of u een partner heeft en wat uw totale toetsingsinkomen is. Het is ook mogelijk om direct een vrijblijvend gesprek aan te vragen over de ZZP hypotheek. Dit is trouwens ook nog eens helemaal gratis. U kunt een ZPP hypotheek gesprek aanvragen door gebruik te maken van het contactformulier.