Energetix magneetsieraden

Heb jij wel eens gehoord van de magneetsieraden van Energetix? Op het eerste oog lijken het gewone sieraden, maar niets is minder waar. Ze bevatten namelijk allemaal een magneet en sommige hebben daarbij ook nog een deel wat van koper gemaakt is. Deze magneten en het koper hebben een positief effect op de gezondheid, dat bewijzen de vele positieve verhalen van mensen die deze juwelen dragen. Mensen die producten van Energetix gebruiken, laten weten dat zij zich veel energieker voelen, zij slapen beter en voelen zich alleen daardoor al veel prettiger. Gebruikers kunnen ook vertellen dat men niet langer last heeft van snurken, van hoofdpijn, van duizeligheid en van een heleboel andere klachten. Nu denken sceptische mensen natuurlijk al snel dat dit allemaal doorgestoken kaart is of dat het tussen de oren zit dat men zich beter voelt. Maar er zijn ook genoeg verhalen bekend van mensen die bijvoorbeeld stiekem een product van Energetix in de kussensloop van de partner stopten en daarna constateerden dat hun partner veel minder was gaan snurken. De werking lijkt dus echt te bestaan en er zijn al heel veel mensen die dit zelf ervaren hebben. Als jij dus ook last hebt van vage klachten als weinig energie, lusteloosheid en duizeligheid, dan kan het zeker helpen om eens een magneetsieraad te gaan gebruiken.

Energetix heeft ruime collectie

Een groot voordeel van de producten van Energetix is dus dat het niet zomaar sieraden zijn, maar dat ze ook nog eens een positief effect op je gezondheid hebben. En merk jij dat verschil niet, dan houd je aan je aankoop in ieder geval altijd nog een mooi sieraad over. Het zijn namelijk niet zomaar wat leuke dingetjes, nee, het zijn echt mooie juwelen. Het fijne is bovendien dat zij een ruime keus hebben, waardoor ze voor iedereen wel iets in de collectie hebben. Zo kun je bij Energetix kiezen voor:

  • armbanden
  • oorbellen
  • kettingen
  • ringen
  • voetsieraden

Deze producten komen bovendien in heel veel verschillende stijlen, van klassiek en chique tot heel sportief. Wat jouw stijl ook is, je kunt bij hen zeker iets vinden wat bij jou past. En zijn sieraden niet helemaal jouw ding maar wil je toch graag profiteren van de kracht van Energetix? Dan kun je ook voor een van hun andere artikelen kiezen, zoals inlegzolen, het bekende magneethart of de roerstaafjes voor in al je drankjes.

Bestel bij Van der Vlist Wellness

Ben jij benieuwd naar de producten van Energetix? Dan is het goed om te weten dat jij deze niet zomaar bij iedere juwelier kunt krijgen, je moet hiervoor echt naar de speciale partners van Energetix toe. Een van de consulenten bij wie je ze kunt kopen, is Van der Vlist Wellness. Via hun website Magneetsieraden.nu kun je een kijkje nemen bij de artikelen die zij te koop hebben. Heb jij een keus kunnen maken uit het ruime assortiment, dan kun jij jouw favoriete Energetix product op verschillende manieren bij hen bestellen. Je kunt dit meteen online doen via de webshop, maar je kunt ook via de mail of telefonisch bij hen een bestelling plaatsen. Heb jij nog vragen over de werking van de producten, vraag jij je af welk artikel nu het best bij jou zou passen? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met Van der Vlist Wellness. Zij vertellen jou graag alles over de heilzame effecten van Energetix, over de verschillen die er bestaan tussen de verschillende producten en over het ruime assortiment. Magneetsieraden.nu is dus het adres om naar toe te gaan als jij graag een magneetsieraad kopen wilt.