Flexibel met ons kleine hoverboard

Nieuwe vormen van transport als segways en hoverboards worden steeds populairder. Je bent een stuk sneller dan wanneer je loopt en je kunt vrijwel overal komen. Hoewel nog niet alle hoverboards overal geaccepteerd worden (het Oxboard mag bijvoorbeeld alleen buiten het verkeer gebruikt worden) zijn er ook opties die wel toegestaan worden. Helemaal flexibel ben je met een mini board. Het kleine hoverboard uit onze webshop brengt je snel waar je wilt. Er zijn verschillende opties mogelijk van erkende merken. Kies bijvoorbeeld de:

  • Segway Ninebot Mini Pro
  • Ninebot One
  • Het Oxboard voor op eigen terrein

Heb je bijvoorbeeld een groot eigen terrein en wil je gemakkelijker van plek naar plek? Dan kan het Oxboard een goede uitkomst bieden. Voor het kleine hoverboard van Oxboard kun je zelfs een bijpassende rugzak in de webshop vinden. Dan neem je jouw vervoersmiddel gemakkelijk met je mee. Iedere optie in onze webwinkel heeft weer andere eigenschappen en voor- en nadelen. De Ninebot Mini Pro kan handig met de knieën bestuurd worden. Hij is klein, licht en goedkoper dan andere kleine hoverboard merken. De Ninebot One heeft een prachtig ontwerp en werkt zeer interactief. Bij Ninebot Flevoland kies je jouw favoriete, flexibele vervoersmiddel.

Het perfecte kleine hoverboard

Wat is nou het perfecte kleine hoverboard voor jou? Uiteindelijk ligt dat natuurlijk helemaal aan jouw persoonlijke situatie. Voor iedereen is een andere optie geschikt. Wil je het liefst een zo voordelig mogelijke optie? Kijk dan eens naar onze mooie aanbiedingen. We bieden producten vaak voor een actieprijs aan. Hebben we een nieuw product, dan kan je bijvoorbeeld tijdelijk profiteren van een lagere prijs. Jouw perfecte kleine hoverboard hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn. Misschien vind je het wel het belangrijkst dat jouw vervoersmiddel zo compact mogelijk is. Als je hem graag mee wilt nemen in het openbaar vervoer bijvoorbeeld. De Ninebot One is een goede optie wanneer je vervoersgemak erg belangrijk vindt. Het product bevat zelfs een verborgen, uitschuifbare handgreep zodat je hem makkelijk kunt dragen. Daarnaast is het een lichtgewicht artikel. Eenvoud staat ook centraal bij dit nieuwe ontwerp. Voor de Ninebot One geldt echt ‘less is more’. Maar ook aan veiligheid is natuurlijk gedacht. Deze hoverboardvariant bevat een intelligent veiligheidssysteem. Je rijgedrag wordt constant bijgehouden om veiligheid te waarborgen. Ook de grond wordt geanalyseerd. Om vallen te voorkomen geeft het slimme vervoersmiddel waarschuwingssignalen, zowel met geluid als visuele waarschuwingen. Zoals je ziet, is er voor iedereen een geschikte optie te vinden.

Ontdek de vele voordelen van hoverboards

Maak jij graag gebruik van de nieuwste technologieën? Ook hoverboards zijn dan echte aanraders. Dit type vervoersmiddel wordt steeds populairder en niet zonder reden. Het is flexibel, snel en wordt ook steeds voordeliger. Zeker in grote, drukke steden kan het kleine hoverboard een echte uitkomst zijn. Je staat niet langer in de file met de auto en ook vouwfietsen zijn verleden tijd met hoverboards en segways. Je kunt jouw kleine hoverboard zeer gemakkelijk meenemen in het openbaar vervoer. Je hoeft hem niet eens op te vouwen zoals een vouwfiets. De kleinste hoverboards zijn zelfs in een rugzak mee te nemen. Kijk in onze webwinkels voor de vele mogelijkheden. Wie weet kun je zelfs nog profiteren van een mooie aanbieding. Wil je eerst meer weten over onze artikelen? Neem op je gemak een kijkje op de verschillende pagina’s met informatie. Of neem contact op als je liever persoonlijke, uitgebreide uitleg wilt. Een medewerker staat graag voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Zo vind je jouw flexibele vervoersmiddel snel en eenvoudig. Met een klein hoverboard kom je overal moeiteloos en snel.