Ga naar Avema Wegenbouw voor duurzame en egale asfaltwerken op uw terrein

Ga naar Avema Wegenbouw voor duurzame en egale asfaltwerken op uw terreinMet regenachtig weer over een onverhard landweggetje rijden is geen pretje. Naast dat u niet te snel kunt rijden, moet u om de haverklap uitkijken voor kuilen en glibberige modderpoelen. Daarbij wordt uw auto ook nog eens vuil. Het asfalteren van uw oprit, bedrijfsterrein of eigen weg lost al deze problemen in één keer voor u op. Het Achterveldse bedrijf Avema Wegenbouw heeft al sinds 1994 ervaring met het aanleggen van allerlei soorten asfaltwerken, en kan uw terrein tegen een redelijke prijs van goed asfalt voorzien.

De diverse mogelijkheden van asfaltwerken

Asfalt is sinds jaar en dag het meest geliefde bestratingsmateriaal onder automobilisten en fietsers. In vergelijking met bijvoorbeeld een betegelde weg voelt u wanneer u over asfalt rijdt nagenoeg geen enkele trilling. Niet voor niets bestaat de overgrote meerderheid van de Nederlandse wegen dan ook uit dit donkergrijze materiaal. Uiteraard zijn er tal van andere toepassingen te bedenken voor asfaltwerken dan alleen een driebaans snelweg. Hiervoor hoeft u alleen maar om u heen te kijken. De kans is namelijk groot dat, wanneer u een fietstochtje maakt, u over een baan van roodkleurig asfalt door de weilanden trapt. Of dat u bij het doen van de wekelijkse boodschappen uw auto parkeert op een geasfalteerd terrein. U kunt onder meer asfaltwerken laten aanleggen voor de volgende doeleinden:

  • Industrieterreinen
  • Agrarische terreinen
  • Parkeerplaatsen
  • Recreatieparken
  • Opritten en eigen wegen

Ook overheden maken graag gebruik van de diensten van Avema Wegenbouw wanneer zij een nieuwe weg of een fietspad willen aanleggen. Vaak werkt dit bedrijf samen met andere aannemers om projecten van provincies, gemeentes en waterschappen tot stand te brengen.

De werkwijze van Avema Wegenbouw

Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe weg glad is en vrij blijft van scheuren of hobbels, werkt Avema Wegenbouw met modern materieel. Zo kan een asfalteringsmachine in relatief snel tempo een egale asfaltweg aanleggen in de door u gewenste richting. Met een wals wordt het asfalt vervolgens dicht tegen elkaar geperst, zodat het geheel nóg steviger en egaler wordt. Hoewel dergelijke machines natuurlijk een handig hulpmiddel zijn, blijft het aanleggen van een perfect asfaltterrein mensenwerk. De ervaren stratenmakers van Avema Wegenbouw weten hoe ze hun gereedschappen en machines moeten inzetten om een mooie straat aan te leggen. Daarbij weet het team van dit bedrijf precies welke kwaliteitseisen er in iedere bedrijfstak worden gesteld aan de bestrating. Het asfalt op een industrieterrein krijgt regelmatig te maken met vrachtwagens en andere zware voertuigen, en vraagt dus om andere soorten asfaltwerken dan een landweggetje voor persoonlijk gebruik. Vanzelfsprekend spelen de kosten van asfaltwerken een belangrijke rol bij uw beslissing om uw terrein al dan niet te voorzien van een laag asfalt. Gelukkig valt de prijs van asfalt tegenwoordig mee. Al voor een slordige 20 à 30 euro per vierkante meter kunt u uw eigen weg laten asfalteren. Een kanttekening hierbij is wel, dat het vaak duurder is om kleinere oppervlaktes zoals een oprit of de parkeerplaats naast uw huis met asfalt te bestraten. Een andere reden om voor asfaltwerken te kiezen is dat een goede asfaltweg jarenlang mee gaat. De komende jaren heeft u dus geen omkijken meer naar uw nieuwe weg of oprit, en bent u geen geld kwijt aan reparaties. Mocht u interesse hebben om uw weg of terrein van goed asfalt te voorzien, dan kunt u voor meer informatie naar http://www.avema.nl/asfaltwerken/ of naar http://www.avema.nl/. Op deze website kunt u meer lezen over de toepassingsmogelijkheden van asfalt, en vindt u natuurlijk de contactgegevens van Avema Wegenbouw.