Gaat uw kind al naar de tussenschoolse opvang?

Wij wonen in een klein dorp en tot een paar jaar geleden hadden wij bij ons op de basisschool nog geen tussenschoolse opvang. Dat was voor veel ouders een probleem want het is tegenwoordig maar zelden zo dat iemand die kinderen heeft, er tussen de middag kan zijn om de kinderen op te vangen. Wij hebben daarom als ouders gevraagd aan de school of het ook mogelijk was om een tussenschoolse opvang te beginnen. Wij hebben toen te horen gekregen dat daar over nagedacht zou worden omdat de vraag naar een tussenschoolse opvang inmiddels al meerdere keren gesteld was. Wij hebben toen gemerkt dat men een eigen tussenschoolse opvang heeft opgezet en dat was niet echt iets waar wij vrolijk van werden. Het was namelijk zo dat men een lokaaltje tijdens de middag beschikbaar stelde waar de kinderen konden overblijven op school. Deze ruimte was echter niet echt prettig en ook was er geen toezicht op deze tussenschoolse opvang. Wij merkten dat de kinderen het helemaal niet prettig vonden om naar deze  tussenschoolse opvang te gaan omdat zij sterk het idee hadden dat zij aan de kant geschoven werden. Wij hebben daarom als ouders gekeken hoe wij dit konden oplossen en hoe wij wel een goede tussenschoolse opvang konden beginnen. Ik heb toen het voortouw genomen en ik heb onderzocht wat de mogelijkheden waren om de tussenschoolse opvang zo te organiseren dat de kinderen het er naar hun zin zouden hebben en dat wij als ouders ook gerust konden zijn. Ik heb toen de site Kinderstralen.nl gevonden. Deze mensen verzorgen al jaren de tussenschoolse opvang op scholen en ik heb de mogelijkheden van deze mensen daarom even goed doorgenomen. Hoe meer ik las over de mogelijkheden van deze organisatie, hoe meer ik ervan overtuigd raakte dat deze mensen ons moesten helpen met onze tussenschoolse opvang. Ik heb daarom contact opgenomen om een keer over hun mogelijkheden te horen.

Deze tussenschoolse opvang bevalt ons heel goed

Wij hebben uiteindelijk afgesproken met deze specialisten en met de mensen van onze basisschool dat Kinderstralen de tussenschoolse opvang zou gaan regelen. Dat was een gouden greep want wij merken dat de kinderen nu heel goed worden opgevangen in deze tussenschoolse opvang. Zij kunnen daar hun eten opeten en ook krijgen zij even rust zodat zij de tweede helft van de dag goed aan kunnen. Ik ben daarom heel blij dat ik deze mensen heb ingeschakeld want zij zijn echt goed in het verzorgen van de tussenschoolse opvang.

Wij zijn zeer tevreden

Wij merken dat onze kinderen het fijn vinden op deze tussenschoolse opvang en wij zijn daarom blij dat wij Kinderstralen.nl benaderd hebben. Kortom:

  • Onze kinderen worden nu heel goed opgevangen in deze tussenschoolse opvang
  • Wij merken dat de kinderen echt even hun rust kunnen pakken tijdens de middagpauze
  • Als ouders zijn wij blij dat onze kinderen even goed opgevangen worden

Wilt u meer weten? Kijk dan ook even op de site van Kinderstralen.nl. U zult zien dat deze mensen heel veel mogelijkheden te bieden hebben.