Geniet van flexibiliteit en een vrije rug met enkele fietstassen

fiets-tassen-shop - enkele fietstassenAls je op de fiets rijdt, dan is het fijn als je geen gewicht op de rug hoeft te dragen. Helemaal als je gebogen tegen de wind in moet fietsen en weersomstandigheden als regen, sneeuw en hagel moet trotseren. Om het jezelf zo gemakkelijk mogelijk te maken, kun je daarom het beste al het gewicht door je fiets laten dragen. Dit kan vrij gemakkelijk door het gebruik van dubbele of enkele fietstassen. Afhankelijk van je doel en wat je vervoert, is soms beter om voor dubbele fietstassen of voor enkele fietstassen te kiezen. Dubbele fietstassen moet je bijvoorbeeld vaak vastmaken aan de fiets op een manier die het niet mogelijk maakt om de tassen snel aan te brengen of te verwijderen. Dit soort tassen zijn dus ideaal als je de tassen op de fiets kunt laten zitten. Ook zijn deze tassen geschikt als ‘laadruimte’. Dat betekent dat je een andere tas hebt die je in de tassen plaatst (winkeltassen bijvoorbeeld) of dat je boodschappen direct vanuit de winkelwagen in de fietstassen plaatst. Nadeel is dus wel dat je artikelen moet in en uitladen en dat je de tassen niet kunt verwijderen. Daarom kun je ook kiezen voor enkele fietstassen. Dit zijn ideale tassen als je flexibel wilt zijn. Zo kun je de enkele fietstassen gewoon als schoudertas gebruiken en zodra je op de fiets stapt, dan kun je de enkele fietstassen gemakkelijk aan je bagagedrager vast maken met een handig kliksysteem. Je kunt ook kiezen voor enkele fietstassen in de vorm van een rugzak. Dus als je de fiets niet bij de hand hebt dan draag je deze tas op je rug en zodra je het gewicht voelt van de tas en je gaat fietsen, dan kun je de tas aan je bagagedrager bevestigen en met een vrije rug gaan fietsen. Ideaal dus en het mooie aan deze enkele fietstassen is ook nog eens dat ze trendy zijn en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Mits je natuurlijk bij de juiste webwinkel bestelt.

De juiste enkele fietstassen vind je natuurlijk op fiets-tassen-shop.nl

Mooie enkele fietstassen vind je voor voordelige prijzen op de bovenstaande website. Of je nou op zoek bent naar een mooie schoudertas die je ook als fietstas kunt gebruiken of een mooie fietstas die je ook als schoudertas kunt gebruiken, het is te vinden op de website. Dit geldt natuurlijk ook voor de verschillende rugzakken. De enkele fietstassen zijn stuk voor stuk van de beste kwaliteit. Je krijgt dus echt waar voor je geld. Fietstassen moeten weer en wind kunnen weerstaan en daarom zijn de fietstassen gemaakt van de meest robuuste waterdichte materialen zodat je spullen altijd veilig zijn als je je op de fiets van A naar B beweegt. Je kunt kiezen uit verschillende merken zoals:

  • Cordo
  • Agu
  • Ortlieb

Verder is er ook wat inhoud betreft variatie. Je kunt kiezen voor enkele fietstassen met de volgende inhouden:

  • 18 liter
  • 14 liter
  • 5 liter
  • 16 liter

Natuurlijk wordt er ook rekening gehouden met verschillende budgetten. Dus voor de goedkopere tassen kun je al slagen voor een bedrag van 50 euro. Wil je niet te veel betalen, maar wel de beste kwaliteit, dan kun je ook kiezen voor een tas van 100 euro of meer.

Hulp nodig? Klik op ‘keuzehulp’

Mocht je er niet uit komen en weet je niet precies wat nou een geschikte tas is die bij jou past, dan kun je op de ‘keuzehulp’ klikken. Hier vind je vervolgens meer informatie over de verschillende soorten fietstassen en voor welke doeleinden ze geschikt zijn.