Goedkoop kunstgras voor allerlei toepassingen

Vandaag de dag is kunstgras een product dat voor vele toepassingen geschikt is. De technologie in de productie van kunstgras heeft zich zodanig ontwikkeld, dat er nu kunstmatig gras bestaat, dat bijna niet van echt te onderscheiden is. Vroeger was dat nog wel eens anders, omdat de kleur, de dikte en de lengte van de sprieten al snel de onechtheid van de grasmat onthulden. Een specialist op het gebied van kunstgras kan u echter laten zien en voelen dat dit product inmiddels in vele soorten, maten en kwaliteiten verkrijgbaar is. Het is daardoor geschikt voor allerlei soorten ruimtes, van privé buitenruimtes zoals een tuin, een balkon of een terras, tot sportvelden of andere publieke ruimtes, zoals stroken tussen verkeerswegen of op vlakken rond bedrijfsgebouwen. Eigenlijk overal kan kunstgras wel floreren omdat het natuurlijk niet afhankelijk is van vruchtbare aarde als ondergrond. Een ander groot voordeel van kunstgras is dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Echt gras moet regelmatig besproeid en gemaaid worden. Ook is er altijd de kans dat er allerlei onkruid tussenkomt of dat het ontsierd wordt door molshopen. Bij kunstmatig gras heeft u deze zorgen veel minder, terwijl u toch kunt genieten van een stralend groen uitzicht en het gevoel van verende sprieten onder uw voeten als u erop loopt. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden en toepassingen van dit gras? Dan doet u er goed aan eens een bezoek te brengen aan de website van Vario, een Nederlands bedrijf dat van het aanleggen van dit handige product zijn specialiteit heeft gemaakt. Deze link brengt u er meteen naartoe: https://www.vario-kunstgras.nl. Op deze website kunt u een goede indruk krijgen van het brede assortiment van Vario. Om het u gemakkelijk te maken hebben we hieronder echter ook een overzicht gemaakt van de vele toepassingen van kunstgras en de dienstverlening van het bedrijf daaromheen. Leest u snel verder in de volgende paragraaf!

Maak uw wereld groener met kunstgras

Vroeger zagen we kunstgras vooral terug op voetbal- en hockeyvelden. Velen van ons kennen het als dik, stug en chemisch groene sprieten die je huid branden als je eroverheen glijdt. Het assortiment van Vario omvat echter allerlei soorten gras, in verschillende lengtes, diktes, kleuren en kwaliteiten. Sommige varianten voelen zelfs zijdezacht en verend aan als je erop loopt! Dit type kunstmatig gras zou natuurlijk perfect zijn voor een achtertuin, waar u er op uw blote voeten van kunt genieten. Maar dit gras kan ook gebruikt worden in speeltuinen of op sportvelden. Dan is een stevigere variant waarschijnlijk geschikter omdat deze opgewassen moet zijn tegen wat intensiever gebruik. Bij Vario kunt u uitgebreid advies inwinnen over het beste type voor de toepassing die u voor ogen heeft. Ook kunt u altijd een bezoek brengen aan de showtuin in Lichtenvoorde, om het zelf te zien én te voelen, voordat u een keuze maakt. Uiteraard kunt u ook altijd een gratis offerte op maat aanvragen, om een goede indruk te krijgen van de kosten. U zult zien dat door de grote variatie in kunstgrassoorten er eigenlijk altijd wel een soort is die past bij uw:

  • tuin
  • balkon
  • terras
  • speeltuin
  • bedrijfsterrein
  • sportveld

U kunt met kunstgras uw hele wereld groener maken!

De voordelen van kunstgras

Dit kunstmatige gras heeft vele voordelen. Zo hoeft u het nooit te maaien of te besproeien. Dit scheelt u tijd en geld. Bovendien is het ideaal voor mensen die snel last krijgen van allergieën bij echt gras. Ook kan het bijna overal gelegd worden, omdat er geen vruchtbare aarde onder hoeft. Bovendien is het kunstgras van Vario vriendelijk voor mens, dier en milieu. Bekijk snel het assortiment.