Goedkope tweedehandse trucks vindt u bij Hesselink

In Saasveld, Twente vindt u Hesselink Trucks BV. We zijn een bedrijf dat zich heeft gespecificeerd in de inkoop en verkoop van trucks en andere zware machines. Zoekt u als transporteur nieuwe trucks maar hebt u niet het vermogen om te investeren in gloednieuwe trekkers? Dat is helemaal niet zo vreemd. In deze economisch moeilijke tijden is het verstandig om een tweedehands truck te kopen die goed is onderhouden en door ons bedrijf is opgeknapt. U zult vrijwel niet het verschil merken tussen nieuwe en tweedehandse trucks. De meeste trucks die we aanbieden zijn uit het vorige decennium maar we hebben ze ook uit de jaren ’80 en ’90. U begrijpt het, des te ouder des te goedkoper. Maar dat betekent vaak wel dat er meer kilometers op zitten. Afhankelijk van het gebruik kunt u aan de hand van deze informatie bepalen of het verstandig is om hierin te investeren. U kunt via handige categorieën snel uw gewenste trekkers selecteren zodat u een afspraak kunt maken voor een eventuele proefrit. U wilt immers wel weten wat voor vlees u in de kuip hebt. Inruilen is zeker mogelijk. We doen een goed bod op uw huidige vrachtwagen en met dat geld kunt u investeren in een nieuwere variant.

Naast trucks verkopen we opleggers, trekkers en machines

Is er een bepaald merk waar u graag in rijdt? Reken er maar op dat u nieuwere modellen van onder andere Daf, Mercedes-Benz, Man, Scania, Ginaf en Volvo kunt vinden. Zoekt u tevens een nieuwe oplegger? De oplegger gaat meestal langer mee dan de truck zelf. Het bevat immers niet de motor die sneller wordt aangetast door de tand des tijds. Maar het kan soms geen kwaad om ook de oplegger te vervangen voor een nieuw model. Kijkt u dan eens tussen opleggers want daar vindt u trailers voor vrachtvervoer maar ook kiepers. Naast trucks en trailers verkopen we tevens:

  • Vrachtwagens, dit zijn de voertuigen waar de trailer niet van los te koppelen is. Trucks noemen wij ook wel trekkers. Niet te verwarren met trekkers of tractors die worden gebruikt voor de landbouw.
  • En diverse machines zoals grasmachines en heftrucks.

Zo is er voor ieder wat wils te vinden. Als u trucks zoekt dan kijkt u aldus onder het kopje “trekkers”.  Maar u kunt ook even bij de totale stock kijken, wellicht hebt u niet langer een grote truck met oplegger nodig maar volstaat een vrachtwagen ook prima. Of misschien is het juist andersom en hebt u grotere voertuigen nodig.

U kunt er tevens voor kiezen om de vrachtwagen te huren

Naast de inkoop en verkoop kunt u bij Hesselink Trucks ook opleggers, trekkers en vrachtwagens huren. Hebt u een wagen gevonden waar u graag iets meer over wilt weten? Klik dan op de afbeelding. U vindt onder andere informatie over de kilometerstand, het bouwjaar, kenteken, carrosserie en diverse andere technische gegevens. Als u graag de prijs wilt weten dan kan dat op aanvraag door met ons kantoor te bellen of door ons een e-mail te sturen. U vindt bij elke beschikbare wagen diverse foto’s zodat u het vast van alle kanten kunt bekijken. Zit er op dit moment niet een truck bij die u wilt kopen? Dan kan dat morgen opeens veranderd zijn. Als u daarom graag op de hoogte blijft van ons assortiment dan kunt u ten eerste onze website, hesselink-trucks.nl, bookmarken. Kijkt u bijvoorbeeld eens in de week in de digitale catalogus. Ten tweede kunt u uw e-mailadres achterlaten. Dan krijgt u regelmatig een nieuwsbrief van Hesselink BV met het laatste nieuws!