Hauschka, natuurlijk en biologisch

biocareonline - HauschkaSteeds meer mensen proberen zo duurzaam mogelijk te leven, niet alleen omdat dit goed is voor het milieu, maar ook omdat zij geloven dat het beter is voor hun lichaam. Geloof jij ook in de goede eigenschappen van biologische en natuurlijke producten, dan is Hauschka een uitstekend merk voor jou. Zij maken verzorgingsproducten en cosmetica met enkel biologische en natuurlijke ingrediënten. Dit in tegenstelling tot heel veel andere bedrijven. Het is eigenlijk vreemd dat we nu heel sterk bezig zijn met wat we eten en op die manier in ons lichaam binnen krijgen, maar dat we ons eigenlijk maar erg weinig bezighouden met hoe we ons lijf verder verzorgen. Hauschka wil daar graag verandering in brengen. Heb jij wel eens de lijst met ingrediënten bekeken van bijvoorbeeld jouw shampoo, douchegel of conditioner? Of van jouw make-up en crèmes? Je zult dan zien dat dit echt een enorme lijst is en dat je heel veel van de ingrediënten helemaal niet kent. Ga je uitzoeken wat hier in zit, dan zul je waarschijnlijk erg schrikken. Parabenen, plastics en siliconen, maar ook verscheidene synthetische stoffen. In de producten van Hauschka is dit allemaal niet te vinden. Waarom is dit nu zo belangrijk? Omdat je huid in feite het grootste orgaan van je lichaam is en deze veel stoffen op kan nemen. Smeer jij een crème op je gezicht, dan neemt jouw huid niet alleen de verzorgende producten op, maar ook alle schadelijke stoffen die er in zitten. Bovendien heeft het gebruik van dergelijke producten ook een nadelig effect op het milieu. Via jouw douchewater komen bijvoorbeeld deeltjes siliconen en plastics in het water terecht, wat er niet allemaal uitgehaald kan worden in zuiveringsinstallaties en daardoor vervolgens terecht komt in het grondwater of in de zee. Daar hebben dieren weer last van en op die manier beïnvloeden verzorgingsproducten die jij gebruikt dus een hele keten. Wil jij zeker weten dat jij geen schadelijke stoffen gebruikt, kies dan voor artikelen van Hauschka.

Verzorgingsproducten en cosmetica van Hauschka

Voor wat voor soort artikelen kun je nu bij Hauschka terecht? Zij bieden een zeer ruime keus aan verzorgingsproducten en cosmetica. Je kunt dan denken aan:

  • make-up
  • babyverzorging
  • verzorgingsartikelen voor gezicht en lichaam
  • haarverzorgingsproducten

Binnen al deze categorieën biedt Hauschka een ruime keus. Verschillende mensen hebben immers verschillende wensen en het is fijn als zij een product kunnen bieden dat precies bij jou past. Bij shampoos bijvoorbeeld is het erg belangrijk om een variant te kiezen die goed past bij jouw hoofdhuid en bij het type haar dat jij hebt. Sommige mensen hebben last van roos, anderen van een hoofdhuid die snel vet wordt en weer anderen willen graag een oplossing voor hun fijne haar. Voor al deze verschillende wensen biedt Hauschka passende producten aan. En dat geldt natuurlijk niet alleen voor de shampoos, maar voor alle artikelen die zij maken. Bij de make-up zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat ze een ruime keus aan verschillende kleuren te bieden hebben, zodat jij kunt kiezen voor een kleur mascara, oogpotlood of lippenstift die echt goed bij jou past. Wat voor variant jij ook kiest, je kunt er altijd op vertrouwen dat alle artikelen van Hauschka vrij zijn van kleurstoffen, conserveringsmiddelen, synthetische stoffen, parabenen en siliconen. Bovendien stellen zij als eis dat hun ingrediënten fairtrade zijn en op een verantwoorde manier verbouwd zijn, waarbij biologisch en duurzaamheid dus belangrijk is. Een ander erg groot pluspunt van Hauschka is dat de ingrediënten niet alleen veilig zijn, maar ook zeer heilzaam voor jouw lichaam, huid en haar. Zelfs als je last hebt van allergieën, kun je hun producten over het algemeen met een gerust hart gebruiken. Dat maakt hen dus tot een zeer goede keus.

Biocare Online voor duurzaam leven

Wie de producten van Hauschka eens zou willen proberen, kan hiervoor niet terecht bij de gewone drogisterijen, deze verkopen ze over het algemeen niet. Waar kun je het dan wel kopen? In de webwinkel van Biocare Online vind je een ruime keus aan artikelen van Hauschka. Zo kun jij eens op je gemak bekijken wat de mogelijkheden zijn en hier je keus uit maken. Bij Biocare Online kun je niet alleen maar voor producten van Hauschka terecht, ze bieden veel meer artikelen die kunnen helpen bij het verduurzamen van je leven. Heb jij een baby of ben je in verwachting, dan kun je bijvoorbeeld eens kiezen voor de wasbare luiers die zij te koop hebben. Deze verschillen echt enorm met de wasbare luiers van vroeger, ze zijn veel handiger in gebruik en daardoor echt een aanrader om eens te bekijken als je op zoek bent naar iets om de wegwerpluiers te kunnen vervangen. Daarnaast kun je bij Biocare Online bijvoorbeeld ook terecht voor voedingssupplementen, die je kunnen helpen bij het oplossen van lichamelijke klachten, maar die ook gewoon een goede aanvulling vormen op je dagelijks eetpatroon. Of koop bij hen eens een lekker potje rauwe en biologische honing, dat is ook altijd een goede aanvulling op je eetpatroon. Wist je bijvoorbeeld dat dagelijks een beetje honing eten een positief effect heeft op je gezondheid? Dan is het wel belangrijk dat het gaat om honing van een goede kwaliteit die bovendien rauw en biologisch is. Als jij op zoek bent naar producten voor een gezonde en duurzame levenstijl, zoals verzorgingsproducten van Hauschka, dan zit je bij Biocare Online dus helemaal goed.