Heerlijk zachte schapenvacht pantoffels van Shepherd

shepherd-pantoffels - schapenvacht pantoffelsHeeft u ook altijd zo’n last van koude voeten, maar wilt u er wel stijlvol bijlopen, kijk dan eens bij de schapenvacht pantoffels van Shepherd. U vindt ze via Shepherd-pantoffels.nl. De producten die u hier ziet staan, zijn met de grootst mogelijke zorg en aandacht gemaakt. Natuurlijk is alles met de hand vervaardigd. Ze zitten heerlijk comfortabel en zien er ook nog eens prachtig uit. Ga naar de website waar u alles leest over:

  • verzending en levertijd
  • vakmanschap en diervriendelijkheid
  • maatvoering

Bestellen is via de website erg eenvoudig. Heeft u toch voorafgaand aan het plaatsen van een bestelling nog vragen, dan kunt u zich het beste wenden tot de klantenservice van deze firma. Maak gebruik van de contactgegevens en stel zo uw vraag.

Een ruime keuze in schapenvacht pantoffels voor jong en oud

Ik ben iemand die altijd snel koude voeten heeft. Dat heb ik al van jongs af aan. Daar waar mensen doorgaans in de warme zomer lekker in huis rondlopen op blote voeten, heb ik nog warme wintersokken aan. Als ik die sokken niet heb, worden m’n voeten zo akelig koud dat mijn hele lijf koud wordt. Ook voor de nacht geldt dit. In de winter slaap ik zelden zonder sokken aan in bed, omdat dit de enige manier is om mezelf warm te kunnen houden. Doorgaans loop ik in huis ook de hele dag rond in pantoffels. Ik vind het heerlijk om ze aan te hebben, mede omdat ik zo mijn voeten nog beter warm kan houden. Ook neem ik vaak mijn pantoffels mee als ik ergens naartoe ga. Soms hebben mensen een akelig koude vloer. Het is dan niet erg prettig om daar alleen met sokken overheen te lopen, want de kou slaat direct door naar mijn voeten. Anders wordt dit met het dragen van pantoffels. Dan kan ik er probleemloos overheen lopen, zonder dat de kou mij iets doet. Via Shepherd-pantoffels.nl is het mogelijk om schapenvacht pantoffels te kunnen bestellen. Het lijkt mij heerlijk om schapenvacht pantoffels te kunnen dragen. Wat ik altijd best irritant vind, is dat ik mijn pantoffels doorgaans niet buiten kan dragen. Dat kan wel, maar dan moet het buiten al droog zijn. De zolen zijn niet bestand tegen het buiten lopen, waardoor ik ook al snel van alles mee naar binnen neem aan blaadjes, takjes en andere dingen die er onder de zolen blijven kleven. Dat is gelukkig niet het geval met de schapenvacht pantoffels van Shepherd. De schapenvacht pantoffels zijn namelijk voorzien van rubberen zolen, waardoor ze ook prima geschikt zijn om mee naar buiten te kunnen gaan. Via de bovengenoemde website kunt u zien dat er een groot aantal mogelijkheden zijn wat dit betreft. Zowel voor de man als voor de vrouw zijn er vele verschillende soorten. U leest er ook alles over de schapenvacht waarvan de schapenvacht pantoffels zijn gemaakt. U vindt hier informatie over hoe de vacht is gewonnen en waar het vandaan komt. Deze informatie is erg zinvol wanneer u zeker wilt weten of de schapenvacht pantoffels met het oog op arbeid, dierenwelzijn en het milieu wel zo’n goed idee is. Alle twijfels zullen onmiddellijk worden weggenomen.

U kunt ook de fysieke winkel bezoeken

Bekijk het ruimte assortiment via de website vanwaar u ook een bestelling kunt doen. Overigens is het niet alleen mogelijk om online te bestellen. Wilt u ter plekke voorzien worden van advies en de producten met eigen ogen kunnen bewonderen, dan kunt u ook de winkel van deze firma in Ootmarsum bezoeken. De medewerkers aldaar zullen u graag van dienst zijn en u graag adviseren.