Hier vindt u de juiste brackets

In de volksmond wordt wel vaak gesproken over een blokjesbeugel of een plaatsjesbeugel, maar in de wereld van de tandartsen gaat het natuurlijk altijd over brackets. Dit is de officiële naam voor de metalen of keramische blokjes die op de tanden worden geplaatst en door een draad bijeen gehouden worden. Ze zijn er in verschillende soorten en maten en daarom is het altijd van groot belang om goed te kijken welk soort brackets u nodig heeft voor uw patiënten. Bent u hier nou naar op zoek en wilt u eigenlijk wel eens in zee gaan met een nieuwe leverancier? Bent u niet meer tevreden over de huidige aanbieder of wilt u gewoon wat geld besparen? Dan is het heel mooi dat wij u op dit moment even treffen. Wij willen namelijk graag eventjes van deze gelegenheid gebruik maken om u erop te wijzen dat u bij ons aan het juiste adres bent voor betaalbare brackets. Wij hebben de meest uiteenlopende uitvoeringen, zodat u geen concessies hoeft te doen en het echt voor het kiezen hebt. Wij zijn de specialist in het leveren van brackets voor tandartsen en daarom kunt u niet meer om ons heen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om ook voor Ortho Company te kiezen. Dit zal u beslist geen windeieren leggen. Gaat dit u nou allemaal wat te snel en wilt u eerst graag even van de hoed en de rand weten, voordat u overgaat op onze brackets? Lees dan gerust even verder in de volgende alinea, want daarin wordt u haarfijn uit de doeken gedaan wat u zoal van ons kunt verwachten.

Wij leveren de beste brackets voor de laagste prijs

Heeft u het als tandarts of orthodontist goed met uw patiënten voor en wilt u hen daarom niet met hoge kosten confronteren? Een tandartsbezoek is vaak al duur genoeg, zeker als er een beugel aan te pas moet komen. En dan is het wel zo prettig als u uw cliënten zo voordelig mogelijk uit kunt laten zijn. Dit kunt u doen door goedkope brackets in te kopen bij ortho-company.nl. Gelukkig gaan de lage prijzen bij ons niet ten koste van de kwaliteit, dus dat is goed om te weten. U wilt per slot van rekening niet met inferieure brackets moeten werken. Al met al krijgt u bij ons dus te maken met een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding en daarom heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Wilt u voordelige brackets van topkwaliteit? Bij de Ortho Company maken we dit mogelijk voor u!

Een greep uit ons aanbod

Voordat u een definitieve beslissing neemt over of u al dan niet met ons in zee wilt gaan, snappen wij als geen ander dat u eerst wel even wilt weten wat wij zoal in petto hebben op dit gebied. Daarom sommen wij dit graag even voor u op. Wij grossieren in:

  • Zelf ligerende brackets
  • Metalen exemplaren
  • Esthetische varianten, die er voor het oog mooi uitzien
  • De bijbehorende orthodontische materialen
  • En nog veel meer!

U kunt het zo gek niet bedenken of u vindt het wel bij ons. Bent u inmiddels wel nieuwsgierig geworden? Surf dan snel naar ortho-company.nl om ons assortiment te bekijken. Wij hebben voor elke tandarts en orthodontist wat wils! Heeft u nog vragen over onze producten, over de verzending of ergens anders over? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan u graag te woord!