Hovenier in Leersum nodig?

vandorlandhoveniers - hovenier leersumEen tuin aanleggen vergt heel wat tijd. Als u groene vingers hebt en het heerlijk vindt om in de aarde te wroeten dan doet u dit waarschijnlijk liever zelf dan het uit te besteden aan bijvoorbeeld een hovenier. In Leersum, Utrecht, zijn er velen die er zo over denken. Maar de meerderheid heeft hier simpelweg geen tijd voor. Als u net bent verhuisd en u bent al weken bezig geweest met het inrichten van al uw kamers dan hebt u vast en zeker geen zin meer om de tuin aan te pakken. In deze moderne tijden is het vrij normaal dat zowel de man als de vrouw werkt. Als daar ook nog de zorg van kinderen bijkomt dan is het vrijwel onmogelijk om nog de tijd te vinden om in de tuin te werken. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Als u een hovenier in Leersum zoekt dan raden we het u daarom aan eens te kijken op onze website: vandorlandhoveniers.nl. Wij zijn gevestigd in Doorn dus vrijwel naast de deur! Kijkt u eens rond op de website en zie wat wij als hovenier in Leersum allemaal voor u kunnen betekenen. U ziet dat het helemaal niet zo duur hoeft te zijn als u aanvankelijk dacht. Wij maken op basis van uw wensen een prachtige tuin voor u. Het hangt af van het werk, het materiaal, de flora en de oppervlakte van uw tuin wat het gaat kosten.

Zoek niet langer naar een hovenier in Leersum

Laat eens aan onze hovenier in Leersum weten wat u graag terug wilt zien in uw tuin. Houdt u van veel groen of meer van bloemperkjes met paadjes er tussendoor? Wilt u een simpel grasveld en terras laten aanleggen? Of toch liever die grote vijver waar u altijd al van had gedroomd? Misschien wilt u wel een combinatie van dit alles. Wij kunnen het allemaal voor u realiseren dus laat het ons weten want dan komen we langs om uw tuin te bekijken en op te meten. In no time ligt er dan een plan op tafel en dan is het aan u om daar al dan niet akkoord mee te gaan. Wij kunnen als hovenier in Leersum ook aan de slag als u een maximum budget op geeft. Daarmee zullen we u vast en zeker aangenaam verrassen zodat u nooit een dief van uw eigen portemonnee bent. Een tuin is een belangrijk onderdeel van uw erf. U moet zich er prettig voelen en het moet als het ware een verlengstuk van uw huiskamer zijn. Daarom mag u behoorlijk wat eisen aan onze hovenier in Leersum stellen!

Bel of e-mail ons nu direct voor een vrijblijvende offerte

Laat deze hovenier in Leersum weten wat u wilt, dan komen we langs en maken we een initiƫle schets. Tevens weet u wat de service van een hovenier in Leersum u gaat kosten. Gaat u daarmee akkoord? Dan maken we snel een afspraak voor het echte werk. Afhankelijk van de grootte van de tuin en de hoeveelheid werk duurt het aanleggen van een tuin tussen de 2 en de 5 dagen. Wist u dat we op diverse manieren in te huren zijn?

  • Naast het aanleggen van uw tuin kunnen we namelijk ook uw tuin winterklaar maken.
  • Wilt u het hele jaar door gebruik maken van onze service zodat uw tuin altijd in opperste staat verkeerd? Dan komen we meerdere keren per maand langs om te maaien, zaaien, snoeien en ga zo maar door.
  • Hebt u een zwemvijver? Dan verrichten we ook daar onderhoud aan zodat het zwemwater schoon blijft.