Huisnummers

Voor originele huisnummers is de Naambordencentrale de ideale leverancier. Met name als u uw huis wilt aankleden met cijfers die passen bij de stijl van uw huis. Veel huizen zijn al voorzien van een huisnummerbord. Vaak zijn dit standaard plaatjes met zwarte cijfers. Voor tijdelijke duur is dit prima. Het is handiger als het nummer van uw huis af te lezen is. Postbodes, bezorgers en andere bezoekers weten daardoor makkelijker uw woning te vinden. Het maakt uw woning daarnaast herkenbaar voor de buitenwereld. Hoewel het maar om een klein plaatje gaat, is het goed mogelijk dat u deze cijfers ook wat kwalitatiever wilt hebben. Dat goedkope standaard plaatje gaat vervelen. Met nieuwe huisnummers krijgt uw huis wellicht een andere uitstraling. Tenslotte kan een detail al veel doen voor een woning. Ga daarom eens kijken bij Naambordencentrale. De website naambordencentrale.nl geeft meteen al weer hoe uitgebreid hun collectie aan cijfers is. U kunt het zo gek niet bedenken, of zij beschikken over de stijl die aansluit bij uw woning. Voor zowel bedrijven als particulieren maken zij kwalitatieve huisnummers. Deze worden voor scherpe prijzen aangeboden, zodat het voor een aantrekkelijk bedrag mogelijk is uw huis of pand met mooie huisnummers compleet te maken.

Huisnummers in de beste materialen

Het aanbod aan huisnummers bij de Nummerbordencentrale is behoorlijk uitgebreid. Zij leveren een behoorlijk assortiment waaruit u kunt kiezen. De nummerborden worden gemaakt van de volgende materialen:

De RVS materialen worden aangeraden als uw voorkeur uitgaat naar losse cijfers. Door de moderne uitstraling zijn deze gepast voor vrijwel veel huistypen. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere hoogtematen. Het maakt dus niet uit hoe groot uw huis is, losse RVS cijfers zijn hiervoor leverbaar. Indien uw voorkeur meer uitgaat naar een huisnummerbord, dan geeft de Naambordencentrale ook deze optie. Denk hierbij aan de vlakke RVS platen. Ook deze zijn in verschillende maten en ook kleuren verkrijgbaar. RVS is te krijgen als roestvrij staal en dus bestemd tegen alle weersomstandigheden. Met emaille kiest u helemaal voor een originele uitvoering van uw huisnummers. Daar gaan bezoekers nog lang naar kijken als deze bij uw voordeur hangt. Met name met de uitvoering van de Naambordencentrale. Bij emaille is een glaslaag aangebracht op een metalen plaat. De plaatstaal wordt vetvrij gemaakt en er worden meerdere lagen als ondergrond aangemaakt. De nummers worden in een kader erop gesjabloneerd. Het geheeld wordt afgebakken op ongeveer 800 graden Celsius. Dit alles zorgt voor een chique uitstraling die doet denken aan de oude klassieke panden. Gezien de bewerkelijkheid van de emaille huisnummers duurt het ook langer voordat u deze in huis heeft. De Naambordencentrale levert echter een dusdanige kwaliteit die het wachten waard maakt. De borden van Messing zijn gemaakt van koper, of eigenlijk geel koper. De nummers laseren ze vaak in dit materiaal en ook deze geven een mooie chique uitstraling aan het pand.

Huisborden op maat

De kwaliteit van de huisnummers wordt door de Naambordencentrale regelmatig op maat gemaakt. Op de website kunt u het assortiment bekijken die zij standaard leveren. Het zal niet moeilijk zijn hier mooie uitvoeringen te vinden. Veel zijn in verschillende maten te verkrijgen. Dat is het voordeel van de collectie van de Naamborden Centrale. Zij geven iedereen de mogelijkheid om kwalitatieve huisnummers aan te schaffen. Mocht u liever een originele uitvoering willen, dan kunt u uw wensen met hun bespreken. Als grootste aanbieder op het gebied van naamborden en nummers is het voor hun mogelijk alle soorten huisnummers te leveren. Voor klanten uit Nederland en België leveren zij met enige regelmaat naamborden die een pand of woning aanvullen.