Je zoekt de beste optie voor fitness in Eten Leur?

Fit Today is een gloednieuwe sportschool voor fitness in Etten Leur. Deze vestiging is geopend sinds 1 maart 2020 aan de Trivium 150. Het is echt een prachtige ruimte, gevuld met niets dan splinternieuwe faciliteiten en fitness-apparaten en een ruime keuze aan gewichten. Fit Today is dé plek waar je fitness in Etten Leur op ieder niveau kunt doen. Ze vinden het namelijk belangrijk dat iedereen zich er thuis voelt en op zijn eigen niveau kan sporten. Daarom hebben ze zowel een grote hoek met krachttoestellen als een flink aanbod cardiotoestellen. Beiden zijn uiteraard te gebruiken door zowel beginners als flinke gevorderden. Daardoor is deze sportschool geschikt voor iedereen, man en vrouw, jong en oud. Want waarom zou je alleen voor fitness in Etten Leut kiezen als je nog jong bent? Juist als je al wat op leeftijd bent is het super belangrijk om fit te blijven, en fitnessen is een hele makkelijke en laagdrempelige manier om dat voor elkaar te krijgen. En laat het feit dat je niet weet hoe je moet beginnen je zeker niet tegenhouden, want bij Fit Today helpen ze je graag met een handig trainingsschema en leggen ze je precies uit hoe alle apparaten werken. Iedereen moet immers ergens beginnen en iedereen heeft uitleg nodig vooraleer hij kan starten. Bij Fit Today kun je bovendien ook als je al wat langer sport nog altijd terecht met vragen, of dat nu is over een fitness-apparaat of over jouw persoonlijke fitnessdoelen, Ze helpen je graag!

Haal alles uit je fitness in Etten Leur

Ongeacht hoe ver je wilt gaan tijdens je middag fitness in Etten Leur, er zijn een aantal tips die je kunnen helpen bij het bereiken van je doelen, namelijk:

  • Combineer krachttraining (op jouw niveau!) met cardio
  • Eet van tevoren licht en na afloop eiwitrijk
  • Drink voldoende water, eventueel aangevuld met elektrolyten

Deze tips werken in principe voor iedereen, maar het hangt van jouw fitnessdoelen af welke voor jou het belangrijkst zijn. Zweet je weinig en wil je enkel wat bewegen omdat je zo soepel blijft? Dan hoef je je niet perse aan deze tips te houden. Ben je juist super fanatiek en met flinke gewichten bezig? Dan is het wel verstandig om deze tips in acht te houden. Dan kweek je namelijk sneller spieren en geef je je lijf wat het nodig heeft na zo’n zware training. Voor iedereen die aan krachttraining doet bij deze fitness in Etten Leur is het overigens aan te raden je spieren minstens één dag rust te gunnen tussen de trainingen in. 

Wat kost deze sportschool voor fitness in Etten Leur?

Bij Fit Today heb je de keuze uit drie opties als je gebruik wilt maken van hun fitness in Etten Leur. Je kunt namelijk een abonnement nemen wat je maandelijks kunt opzeggen, dit kost €24,95 per maand, maar ook een jaarabonnement (€18,95 per maand) of zelfs een tweejarig abonnement (€17,95 per maand) afsluiten. In beide gevallen geldt dat je het kunt opzeggen in de maand voorafgaand aan de maand waarop het abonnement afloopt. Liever eerst even deze sportschool uitproberen? Kies dan voor het maandabonnement. Deze is weliswaar iets duurder, maar wel maandelijks opzegbaar. Tot ziens bij Fit Today!

https://www.fittoday.nl/