Ken jij de bhv app van Multibel?

In iedere organisatie is het van belang iets geregeld te hebben op het gebied van bedrijfshulpverlening. De bhv app van multibel is heel geschikt om hiervoor in te zetten. Natuurlijk zijn er ook verschillende andere systemen waar je gebruik van zou kunnen maken, maar deze speciale bhv app heeft duidelijke voordelen. Doordat de applicatie op veel manieren is toe te passen, biedt het ook voor jouw organisatie zeker mogelijkheden. Het is daarom zeker aan te raden eens de verschillende toepassingsmogelijkheden te bekijken!

Inzetten van een bhv app

Bij veel verschillende instellingen, organisaties en bedrijven is het verplicht dat er bedrijfshulpverleners aanwezig zijn. Deze mensen hebben een speciale training gevolgd, waarin zij bijvoorbeeld geleerd hebben wat ze moeten doen in het geval van een brand, hoe een pand ontruimd moet worden of hoe er eerste hulp verleend moet worden. Een bhv app kan ervoor zorgen dat deze speciaal getrainde mensen ook daadwerkelijk hulp kunnen verlenen op het moment dat dit nodig is. Want dat is vaak het probleem waar organisaties voor komen te staan: hoe krijg je de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats? Hoe bereik je ze op het moment dat dit nodig is? Er zijn verschillende manieren om dit te doen, je zou bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van een omroepsysteem. Maar in dat geval horen alle andere aanwezigen ook dat er iets aan de hand is en dat kan voor paniek gaan zorgen. De bhv app van multibel werkt stil, maar bereikt wel de juiste personen. Zo voorkom je paniek, terwijl je toch de bedrijfshulpverleners weet te informeren waar en waarom hun hulp nodig is. Op welke plekken kun je hier nu gebruik van maken? Deze bhv app wordt gebruikt door onder meer:

  • ziekenhuizen
  • andere zorginstellingen
  • kantoren
  • industriĆ«le bedrijven
  • hotels

Je merkt, de applicatie is dus eigenlijk voor ieder typ organisatie geschikt. Ook jouw organisatie zou er dus heel goed gebruik van kunnen gaan maken!

Veel mogelijkheden

Een groot voordeel van de bhv app van multibel is dat het heel veel mogelijkheden biedt. Bijvoorbeeld wat betreft de manier waarop mensen gealarmeerd worden. Zij kunnen een melding krijgen in de app, maar de melding kan ook verstuurd worden als spraakoproep of als e-mail. Er kan dus een instelling gekozen worden die aansluit bij het werk en bij wat de mensen zelf prettig vinden. Een ander voordeel is dat het ingezet kan worden voor heel veel verschillende calamiteiten. Je kunt daarbij denken aan brand of een medisch noodgeval, maar ook aan IT problemen, technische storingen of agressie. De bhv app kan bovendien gekoppeld worden aan verschillende bestaande systemen. Is er in het pand bijvoorbeeld al een brandalarm aanwezig, dan kan hiermee een koppeling gemaakt worden. Groot pluspunt is ook dat bedrijfshulpverleners zelf in de applicatie aan kunnen geven of zij op een bepaalde dag aanwezig zijn of niet. Zo heb je altijd overzicht van hoeveel bhv’ers er aanwezig zijn en krijgen mensen niet onnodig een oproep. Ook kun je real time bijhouden wie op een oproep reageert. Zo zitten er dus heel veel voordelen aan de bhv app van multibel!