Laat je inspireren door de Batman films

Sinds de jaren 60 zijn er vele Batman films en series uitgekomen. Elk van deze films en series hebben een andere draai gegeven aan deze superheld zonder superkrachten. In de jaren 60 werd de campy serie met Adam West in de hoofdrol op tv uitgezonden. Deze kindvriendelijke serie was kleurrijk en vooral gericht op de jonge doelgroep. De film Batman en Robin uit 1997 doet heel erg denken aan deze serie in termen van kleur humor. Maar waar de serie uit de jaren 60 charmant en nostalgisch is, is de film uit 1997 vooral heel erg slecht. De Batman films van Tim Burton waren dan ook een stuk beter en vooral veel donkerder en volwassener. Na de film uit 1997 leek het tijdperk van Batman films definitief voorbij. Althans wat betreft de films, want de tekenfilm series en geanimeerde films waren toen, en zijn nu nog steeds, immens populair. Maar toch kwam er in 2005 een heuse revival van de Batman films dankzij Christopher Nolan. Deze regisseur nam het voortouw en blies de Batman films nieuw leven in met zijn interpretatie in de film Batman Begins. Deze film werd opgevolgd door nog twee andere Batman films namelijk the Dark Knight en The Dark Knight Rises. Beide films werden erg goed ontvangen en deze drie Batman films worden door velen gezien als de beste Batman films die ooit zijn gemaakt. Er was veel hype rondom de nieuwe interpretatie van Zach Snyder, maar helaas konden de Batman films van deze regisseur zich in de verste verte niet meten met die van Nolan. Maar hoe je de Batman films ook waardeert, door al deze verschillende films, series en animatieseries, zijn er veel batman personages. Je kunt zelfs in de spellen van de Arkham Series, kiezen voor verschillende kostuums die batman heeft gedragen door de jaren heen. Van kleurrijk en campy tot donker en serieus. Al deze films en dergelijke hebben dan ook voor veel inspiratie gezorgd voor de verschillende actiefiguren, beeldjes en accessoires. Dus als je een fan bent van deze superheld en als je een beeldje or iets dergelijks wilt kopen behorende bij de films uit de jaren 60 or juist de films van Nolan, dan kun je terecht op de website van moviestore.nl. Hier kun je verschillende actiefiguren en beeldjes bestellen behorende bij alle films en series die in de afgelopen decennia zijn verschenen. Dus ook voor de geanimeerde batman serie kun je beeldjes en bustes kopen via moviestore.nl. Maak je verzameling dus compleet en bestel wat je wilt hebben via moviestore.nl.

Bestel de artikelen behorende bij jouw favoriete Batman films

Via de website kun je heel eenvoudig bestellen wat je wilt kopen. Het mooie aan deze site is dat je precies kunt zoeken via de film of serie waar jij fan van bent. Je kunt bijvoorbeeld alle artikelen bekijken gerelateerd aan batman. Je krijgt dan alles te zien wat ook maar iets met deze superheld te maken heeft. Maar je kunt natuurlijk ook specifiek zoeken door te kiezen voor één van de onderstaande categorieën:

  • 1966 series
  • Arkham Asylum
  • Arrham City
  • Arham Origins
  • Batman The Animated Series

Je krijgt dan meteen alle artikelen te zien behorende bij die specifieke film of serie. Wel zo gemakkelijk natuurlijk als je al weet wat je wilt hebben of als je toevallig juist een groot fan bent van één bepaalde film of serie.

Bestel alles eenvoudig online

Als je wilt bestellen, dan kun je het artikel van je keuze toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je de bestelling meteen afronden.

Lees meer…