Makelaars Eindhoven

Wij zijn een van de ervaren makelaars uit Eindhoven en kunnen u helpen bij het verkopen of kopen van uw woning in Eindhoven. Een woning kopen kan soms een hele opgave lijken en u ziet door de bomen het bos niet meer en dan is een ervaren aankoopmakelaar een hele geruststelling. Alberti Garantiemakelaar heeft jarenlang ervaring als makelaar in Eindhoven en kan u altijd van dienst zijn. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om uw huis te verkopen of voor de taxatie van uw woning. Maak daarom snel een afspraak of loop gewoon een keer binnen voor een vrijblijvend gesprek, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Betrouwbare makelaars uit Eindhoven

Een woning verkopen kan een hele klus zijn, maar door een van de lokale makelaars uit Eindhoven te kiezen geeft u uzelf al een grote voorsprong. Wij weten precies wat er speelt op de huizenmarkt en bij de makelaars in Eindhoven en wat er nodig is om in deze stad een woning te verkopen. We doen dit volgens dit stappenplan:

  • Kennismaking
  • Beoordeling
  • Presentatie
  • Prijsbepaling
  • Verkoop

We vinden het belangrijk om eerst met u kennis te maken, zodat we allebei weten wie we tegenover ons hebben. Daarnaast weet u dan ook precies wat u van een van onze makelaars uit Eindhoven kunt verwachten en andersom ook. Nadat we kennis hebben gemaakt is het zaak om uw woning te beoordelen. Kort gezegd is dat het bepalen van een realistische waarde van uw woning, waarbij veel factoren meespelen. Een woningtaxatie kan hierbij helpen, maar ook de locatie speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de waarde van uw woning. Als een van de ervaren makelaars uit Eindhoven weten we precies wat het effect van de plek van uw woning kan zijn op de prijs. Bepaalde buurten liggen gunstiger dan andere buurten en zijn dan ook populairder, wat de prijs verder kan opdrijven. Aan de hand hiervan wordt een vraagprijs opgesteld, waar tegen we de woning aan gaan bieden op de markt. Voordat uw huis te koop wordt aangeboden is het natuurlijk zaak om uw woning goed te presenteren. Dat betekent dat wij een duidelijke en aantrekkelijke omschrijving schrijven, waarin duidelijk wordt omschrijven wat voor woning u te koop aanbiedt. Daarnaast maken we mooie foto’s, waardoor potentiële kopers een goed beeld van uw woning krijgen. Ook andere aspecten spelen mee, zoals een duidelijke plattegrond. Daarnaast is het zaak de kopers goed rond te leiden op het moment dat ze interesse hebben getoond in uw woning. Net zoals veel makelaars in Eindhoven kunt u bij Alberti Garantiemakelaars ook kiezen voor een open dag, zodat u veel kijkers op één dag kunt ontvangen.

Afronding van de koop

Nadat u een koper heeft gevonden moet u het samen met de koper eens worden over de prijs. Natuurlijk helpt Alberti Garantiemakelaars u bij het onderhandelingsproces, zodat u een eerlijke prijs voor uw woning krijgt. Op het moment dat u het eens bent over de prijs moet het koopcontract worden opgesteld. Uiteraard stelt een van de makelaars voor Eindhoven van Alberti Garantiemakelaars een duidelijk en goed verkoopcontract op, dat niet alleen aan de juiste juridische eisen voldoet maar ook uw belangen voldoende waarborgt. Op deze manier voorkomt u bijvoorbeeld dat een koper in staat is om de koop te laten ontbinden zonder goede reden. Alberti Garantiemakelaars kan u ook helpen bij het vinden van een goed en betaalbare notaris om de notariële akte op te laten stellen, zodat u in één keer klaar bent. Bent u dus opzoek naar een betrouwbare makelaar en kunt u niet een keuze maken uit de vele makelaars uit Eindhoven? Maak dan eens een afspraak en ontdek wat Alberti Garantiemakelaars voor u kan betekenen.