Nolin Uitgevers

Een belangrijk aspect waar organisaties, verenigingen en stichtingen zich mee bezig moeten houden is de communicatie naar hun doelgroep. Middelen om publicaties en andere marketingmiddelen te ontwikkelen en verspreiden hebben zij echter vaak niet, terwijl deze er juist voor kunnen zorgen dat zij hun werk kunnen blijven doen. Nolin uitgevers heeft daarom het SponsorPublicatieConcept opgezet, waardoor het bij Nolin Uitgevers mogelijk is om ook deze groep te voorzien van goed en professioneel drukwerk.

Het belang van goede publicaties

Nolin Uitgevers is specialist in het ontwerpen, ontwikkelen en verspreiden van professioneel drukwerk. Wij vinden het van groot belang dat iedere organisatie, vereniging of stichting de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van publicaties in zijn marketingmix, omdat deze publicaties van grote toegevoegde waarde kunnen zijn. Publicaties vergroten namelijk de naamsbekendheid van de stichting, vereniging of organisatie, waardoor meer vrijwilligers kunnen worden geworven en mensen bijvoorbeeld eerder bereid zijn tot het doen van donaties waarvan veel van dit soort organisaties afhankelijk zijn. Bij Nolin Uitgevers snappen wij ook dat deze publicaties vaak veel geld kosten. Daarom heeft Nolin Uitgevers het SponsorPublicatieConcept opgericht, waarbij volledig kosteloos drukwerk kan worden gerealiseerd.

Het SponsorPublicatieConcept van Nolin Uitgevers

Dankzij het SponsorPublicatieConcept kan Nolin Uitgevers voor organisaties, verenigingen en stichtingen publicaties kosteloos realiseren. Nolin Uitgevers zoekt voor u sponsoren, die in ruil voor naamsvermelding in de publicatie het ontwerpen, drukken en verspreiden van het product mogelijk willen maken. Op deze manier is een publicatie bij Nolin Uitgevers dus volledig kosteloos voor de organisatie, vereniging of stichting die deze bij ons laat ontwikkelen en hebben de bedrijven uit de omgeving een nette naamsvermelding in een publicatie die wordt verspreid in hun directe omgeving.

Natuurlijk werkt Nolin Uitgevers altijd professioneel en wordt er altijd gestreefd naar een perfecte kwaliteit drukwerk. Dit gebeurt bij ons in samenspraak met onze klant, waarbij wij volledig proberen aan te sluiten op uw wensen en de doelgroep die u wilt aanspreken. Bij Nolin Uitgevers vinden wij het daarnaast van groot belang om te werken met oog op de samenleving. Niet alleen onze klanten zijn maatschappelijke organisaties of stichtingen, maar ook bij Nolin Uitgevers zelf wordt er geïnvesteerd in de toekomst. Als SBB (samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) erkend leerbedrijf biedt Nolin Uitgevers een goede leerplaats aan studenten uit het MBO. Bij Nolin Uitgevers leren studenten meer over marketing en communicatie, maar staat ook maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel.

Meer over Nolin Uitgevers vindt u op de website. Hier vindt u ook de contactgegevens van Nolin Uitgevers, zodat wij samen met u kunnen kijken wat wij kunnen betekenen voor uw organisatie, stichting of vereniging. Wij kunnen ook u helpen met het realiseren van kwalitatief hoogwaardig drukwerk wanneer u hier zelf niet de middelen voor heeft. Zo kan iedereen dankzij Nolin Uitgevers profiteren van de voordelen van deze manier van marketing.