Online kerstpakketten bestellen

Elk jaar opnieuw is het voor veel werkgevers weer een crime; leuke en originele kerstpakketten vinden voor hun werknemers. Mensen worden namelijk steeds kritischer en laten zich zo vlak voor de kerstvakantie niet meer afslepen met een simpele fles wijn met een briefje eraan. Als werkgevers zul je elk jaar opnieuw je best moeten doen om originele kerstpakketten aan te komen, bijvoorbeeld via kerstpakketonline.nl. Want tevredenheid bij je werknemers is een groot goed. Een kerstpakket is de perfecte manier bovendien om je dankbaarheid te uiten voor al het werk dat het afgelopen jaar is verzet en om iedereen weer een boost te geven om in januari weer vol energie aan de slag te gaan, ondanks dat januari vaak een saaie en grauwe maand is. Met het toffe kerstpakket echter in gedachte, dat je ze in december cadeau deed, zullen je medewerkers er minder moeite mee hebben om zich ook in deze gure maand zoveel mogelijk voor het bedrijf in te zetten. Kortom: Kerstpakketten zijn belangrijker dan je denkt, en deze tijdig bestellen is heel belangrijk. Bij kerstpakketonline.nl vind je een groot assortiment met originele cadeaus voor in de decemberperiode. Je kunt kiezen voor allerlei opties, zoals:

  • De cadeaubox met een movie-thema, vol popcorn en andere movie-snacks
  • De cadeaubox met wijn en diverse soorten luxe chocolade
  • De roze box speciaal voor vrouwen, voor beautyproducten en chocola
  • De sfeervolle kerstbox vol rode, witte en zwarte items
  • De stijlvolle silver-box vol zilver, glitters en glamour

Kerstpakketten op maat

Naast bovenstaande opties bieden ze nog veel meer verschillende thema-boxen aan. En als je niet vindt waar je naar op zoek was dan kun je ze ook contacteren voor kerstpakketten op maat. Je geeft dan aan naar wat voor iets je op zoek bent, hoe duur het ongeveer mag zijn en voor hoeveel personen je deze boxen nodig hebt. kerstpakketonline.nl zal vervolgens speciaal voor jou een box op maat ontwerpen, precies zoals jij hem wilt hebben. Het aanbod ontvang je via mail en na akkoord zullen ze alle artikelen voor de kerstpakketten voor je bestellen, verpakken en kant-en-klaar leveren op een dag naar keuze. Dit kan de laatste werkdag vóór kerst zijn, maar ook bijvoorbeeld een week eerder, indien het bedrijf een hele week (of zelfs twee) gesloten is rondom de feestperiode. Alles is mogelijk bij kerstpakketonline.nl. Contacteer ze dus gerust eens over hun kerstpakketten op maat, of bekijk de website voor de vele opties die ze bieden, want eigenlijk is het haast niet mogelijk om er geen geschikte box te vinden voor jouw werknemers.

Een kerstpakket vol lekkers

Cadeaus zijn altijd leuk om te krijgen, maar als het om kerstpakketten gaat is het toch wel een ongeschreven regel om die te vullen met allerhande lekkers. Mensen houden van eten en zeker in de decemberperiode kijkt niemand op van een wijntje of hapje meer of minder. Gezond eten doen we in januari wel weer. Daarom zul je bij Kerstpakketonline grotendeels boxen vinden vol lekkers, zoals luxe wijnen, bieren en knabbels, maar ook prachtige boxen met thema’s als ‘De Italiaanse Keuken’ en ‘Chocofondue’. Allemaal boordevol lekkere hapjes en lekkernijen speciaal voor de decemberperiode, en dus ideaal als origineel kerstpakket.