Ontzettend tevreden over de schilder in Vlaardingen

Wij wonen al vele jaren in Vlaardingen en in al die tijd is het al een aantal keer voorgekomen dat ons huis toe was aan een nieuwe schilderbeurt. Wij huren hier altijd een professioneel voor in. Ten eerste omdat we weten dat een beroepsschilder een veel beter resultaat kan bereiken dan wij dat zelf ooit zouden kunnen doen, maar ook is het toch wel heel erg prettig dat we er zelf zo min mogelijk tijd aan kwijt zijn. Ik vind een of twee muren schilderen nooit zo heel erg. Ik kan het zelfs leuk vinden, maar op het moment dat het meer wordt, dan gaat het al snel vervelen en dat zie je toch ook wel weer terug in het eindresultaat. Het vinden van een goede schilder in Vlaardingen is echter helemaal niet zo makkelijk als je misschien denkt. We hebben er verschillenden in huis gehad, voordat we het schilderbedrijf Koeverma Schilders vonden. Hier boden ze precies aan wat we zochten.

  • Goede service
  • Uitstekend resultaat
  • Goede prijs

Zoals waarschijnlijk voor iedereen wel het geval is hadden we helemaal niet zulke extreme eisen. Een goed resultaat is natuurlijk wel een belangrijke, want je betaalt tenslotte niet voor niets geld om een klus door iemand anders te laten doen. Gelukkig rekent deze schilder in Vlaardingen een hele scherpe prijs. En als je dan ook nog eens het fantastische resultaat ziet, dan begrijp je waarom wij nooit meer voor een ander bedrijf zullen kiezen. Ze weten hier precies waar ze mee bezig zijn en de schilder in Vlaardingen is nog uiterst vriendelijk ook. Het was zeker zeer prettig om hem over de vloer te hebben terwijl hij bezig was om ons huis weer om te toveren in een prachtig paleisje.

Een uitstekende service van de schilder in Vlaardingen

Zoals ik al zei, hebben we door de jaren heen verschillende schilders over de vloer gehad. We hebben regelmatig veel te veel betaald voor het resultaat dat we uiteindelijk kregen en ook op het gebied van service en klantvriendelijkheid was er vaak veel te wensen overgelaten. Van ronduit onvriendelijke schilders tot de bedrijven die onze opdracht toch niet helemaal zo goed begrepen hadden. We hebben het allemaal voorbij zien komen! Gelukkig hoeven we daar bij Koeverma Schilders niet bang voor te zijn. Deze schilder in Vlaardingen luistert echt naar je en de plannen die jij graag wilt laten uitvoeren. Dat liet ons toch een stuk beter voelen en we hadden vanaf het begin dan ook een stuk meer vertrouwen in de schilder in Vlaardingen. Het schilderwerk dat hij heeft afgeleverd is absoluut prachtig en we genieten er nog steeds iedere dag van.

Neem contact op met de schilder in Vlaardingen

Als jij een schilderklus hebt liggen, neem dan direct contact op met de schilder in Vlaardingen. Je kunt dit doen via de website, maar ook kun je natuurlijk eenvoudig de telefoon oppakken en zo meteen een afspraak maken om jouw huis weer om te toveren in een plaatje. Of je je huis nu geschilderd wilt hebben, binnen of buiten, of dat je juist kiest voor het behangen van een aantal muren, voor deze schilder in Vlaardingen is niets te gek. Ook zijn ze bij dit bedrijf bijvoorbeeld gespecialiseerd in het onderhouden en restaureren van monumentale panden. Hier valt onze woning zeker niet onder, dus je kunt wel zeggen dat zij allerlei soorten opdrachten aankunnen. Van groot tot klein, voor de schilder in Vlaardingen maakt het niet uit. Neem vandaag nog een kijkje op de website https://www.koeverma.nl/ voor meer informatie en maak een afspraak!