Professioneel je bank laten reinigen

Stel, je hebt jaren geleden een super dure of luxe bank gekocht, en deze is door de jaren heen nogal stoffig en vaal geworden. Het kan zijn dat de stof simpelweg aan het slijten is, maar de kans is groter dat er zich allerlei stof en vuil in hebben genesteld, waardoor hij niet meer zo fris oogt. Professioneel je bank laten reinigen, bijvoorbeeld door Cinco Tapijt- en Meubelreiniging, is dan de beste optie. Je zou natuurlijk een volledig nieuwe bank kunnen kopen, maar dit is echt zonde van het geld als je huidige bankstel nog prima voldoet en je deze bovendien nog steeds mooi vindt. Als je destijds een tijdloos model hebt gekocht in een kleur die nog steeds past bij de rest van je interieur kun je beter je bank laten reinigen in plaats van hem weg te doen. Op die manier heb je er nog jaren plezier van en voelt hij zelfs weer als nieuw. Als je door Cinco je bank laat schoonmaken zul je namelijk zien dat de kleur van de stof weer stukken helderder en frisser wordt, bijna zoals toen je hem kocht. Dit komt doordat daadwerkelijk de vezels van de stof worden schoongemaakt en deze dus hun originele kleur terugkrijgen. Als je wilt weten hoe groot dat verschil kan zijn zou het beste even op de website van Cinco Tapijt- en Meubelreiniging kunnen kijken. Daar staan namelijk diverse voorbeelden (inclusief beeldmateriaal) van door hen gereinigde bankstellen en tapijten. Je zult versteld staan hoe een bankstel kan opfrissen en hoe nieuw hij dan weer oogt. Je bank laten reinigen is natuurlijk niet gratis, maar je krijgt er dus wel een zo goed als nieuwe bank voor terug!

Hoe werkt Cinco’s meubelreiniging?

Cindo werkt altijd met een vast stappenplan. Daar je bank laten reinigen doen ze dus altijd op dezelfde manier. Het enige verschil zit hem in de door hen gebruikte schoonmaakmiddelen. Bij Cinco weten ze alles van stoffen af, en dus ook op welke manier en met welke temperatuur deze schoongemaakt mogen worden. Je wilt immers geen kleurdoorloop of krimp als je je bank gaat laten reinigen. Bij Cinco hoef je je daar geen zorgen over te maken. Ze werken al jaren met dit stappenplan en altijd met een prachtig resultaat.

Je bank laten reinigen in 5 stappen

Als je bij Cinco aanklopt om je bank te laten reinigen, doen ze dat vrijwel altijd op de volgende manier:

  • Voorinspectie en gratis proefreiniging
  • Voorbehandeling
  • Dieptereiniging
  • Extra vlekkenbehandeling
  • Na-inspectie

Na deze vijf stappen kun je eventueel kiezen voor het aan laten brengen van een vuilafstotende beschermlaag. Deze zorgt ervoor dat vocht en vuil minder snel en bovendien minder diep de stof in kunnen dringen. Dat is wel zo fijn als je van plan bent de bank nog jaren te gebruiken, en niet om de haverklap je bank te laten reinigen. Zodra deze beschermlaag is aangebracht hoef je je niet meer zo’n zorgen te maken over nieuwe vlekken. Deze kunnen natuurlijk altijd ontstaan, maar zullen nooit zo diep in de stof doordringen waardoor je ze stukken makkelijker zelf kunt verwijderen. Wel zo handig dus, zo’n vuilafstotende beschermlaag na de professionele reiniging van jouw bankstel. 

https://www.cincocleaning.com/bank-laten-reinigen/