Raamdecoratie.com

Ben je op zoek naar rolgordijnen om meer sfeer aan je huis te geven? Dan ben je bij Raamdecoratie.com aan het goede adres. Want samen maken zij van jouw huis een thuis. Benieuwd hoe je de juiste raambekleding uitkiest? Dan zijn er twee punten waar je naar moet kijken; de materialen en de kleuren. Deze twee factoren hebben namelijk een grote invloed op de sfeer in huis. Lees verder voor ons advies!

Basic en landelijk

Als je een basic interieur met pure en eigenzinnige meubels hebt, ga dan voor witte of zwarte jaloezieën of vouwgordijnen in een mooie grijs- of naturelkleur. Of heb je juist een landelijke inrichting met een stoere uitstraling? Denk dan qua raambekleding aan houten jaloezieën in een warmte tint of vouwgordijnen van geweven papier met houten latten. Deze materialen geven een pure uitstraling aan jouw interieur.

Industrieel en vintage

Heb je juist een huis met robuuste meubels en veel stalen accenten? Dan mag de raambekleding gerust wat grover zijn. Je hebt dan een goede keuze met stoere, zwarte shutters of houten jaloezieën in een grijze kleur. Of heb je juist een huis vol tweedehands pronkstukken? Je zit waarschijnlijk niet te wachten op raambekleding van vroeger, maar wel iets wat past bij jouw stijl. Kies dan voor raambekleding in lichte kleuren groen, lila of blauw. Of stel je eigen vouwgordijnen samen van houten latten in de kleuren die bij jouw interieur passen.

Gebruik de online meethulp

Heb je raamdecoratie uitgezocht die past bij jouw interieur? Maak dan gebruik van onze online meethulp om de juiste maten op te meten. Zo heb je gegarandeerd passende raamdecoratie. Heb je alles goed nagemeten? Bestel dan snel jouw favoriete gordijnen en we leveren zo snel mogelijk jouw pakket bij je thuis af. Afhankelijke van wat je hebt besteld, kiezen we de meest geschikte koeriersdienst voor jouw pakket. Want jouw pakket is onze zorg! Wil je de montage door de vakmannen van Raamdecoratie.com laten doen? Maak dan gebruik van de montageservice. Er wordt een afspraak gemaakt om de gordijnen voor jou op te hangen, zodat je zeker weet dat ze goed hangen.