Telefoonnummer ABN AMRO opzoeken

be-klantendienst - Telefoonnummer ABN AMROHet telefoonnummer van ABN AMRO is niet eenvoudig te vinden.  Dat heb ik zelf ondervonden, toen ik de bank moest bellen na een probleem met mijn betaalrekening. Je krijgt tientallen telefoonnummers naar je hoofd geslingerd, welke is nu de juiste? Nadat ik meerdere malen met de verkeerde persoon had gebeld, ben ik op het internet gaan zoeken. Op http://be-klantendienst.be/klantenservice/ABN-amro/ vond ik wat ik zocht: één telefoonnummer voor alle diensten van ABN AMRO. Wanneer je belt, krijg je een medewerker van de Klantendienst aan de telefoon. Deze vraagt wat je probleem precies is en verbind je vervolgens netjes door met de juiste persoon. Je belt dus niet met een telefoonnummer van ABN AMRO, maar met een externe dienst, die je vervolgens in contact brengt met juiste afdeling. Let wel goed op: voor deze dienst betaal je een zeker tarief, ook wanneer je bent doorverbonden. In welke situaties kan het nuttig zijn van deze dienst gebruik te maken?

  • Je kent het telefoonnummer van ABN AMRO niet
  • Je hebt geen zin om te zoeken
  • Je hebt weinig tijd
  • Je belt vanuit het buitenland

Om te beginnen kun je met de dienst bellen als je het telefoonnummer van ABN AMRO niet kunt achterhalen. Je hebt gezocht in het telefoonboek en op internet, maar het is gewoon nergens te vinden. Neem dan contact op met de Klantendienst, zodat zij je verder kunnen helpen. Desnoods bel je alleen maar om het nummer te achterhalen en hang je vervolgens weer op, je bent daarna in het bezit van belangrijke informatie die je nodig hebt voor de toekomst! Het kan ook voorkomen dat je zelf gewoon geen zin hebt om te zoeken. Je zou het nummer misschien wel kunnen vinden, maar dat kost veel tijd en je hebt geen zin om moeite te doen. Maak dan gebruik van de diensten van de Klantendienst om moeiteloos met de juiste personen in contact te komen.

Telefoonnummer ABN AMRO in het buitenland

Er kan zich een situatie voordoen wanneer je heel snel een antwoord nodig hebt op je vraag. Stel je voor: je bent op vakantie in het buitenland en je pinpas wordt gestolen. Moet je deze gelijk laten blokkeren? Deze vraag wil je uiteraard neerleggen bij je bank en je hebt niet veel tijd dit te beslissen. Je hebt geen computer bij de hand en kunt niet op internet, welk nummer moet je dan bellen? Wil je direct in contact komen met een medewerker die je kan helpen bij dit probleem, bel dan met bovenstaande instelling. Je wordt direct in contact gebracht met de bank, ook al bel je vanuit het buitenland. Je hebt het telefoonnummer van ABN AMRO niet nodig, je wordt gewoon doorverbonden! Je kunt vervolgens snel in overleg met de bank over de beste gang van zaken. In de regel zul je een aantal keer moeten terugbellen; het kan dus handig zijn om het telefoonnummer van ABN AMRO ergens te noteren. Bedenk je goed dat je een vergoeding betaalt voor het gebruik van de dienst, houd hier rekening mee!

Bekijk de reacties

Ben je benieuwd naar de service van de Klantendienst? Neem dan eens een kijkje op bovenstaande site. Je vindt dan tientallen reacties van andere mensen, zodat jij zeker weet dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt. Heb je zelf een positieve ervaring? Deel die dan met anderen! Jouw mening kan voor andere mensen het verschil maken. Ben je minder enthousiast, meld dit dan ook. Het bedrijf kan dan werken aan het verbeteren van haar dienstverlening. Kortom: ga niet meer op zoek naar het telefoonnummer van ABN AMRO, laat anderen dit voor je regelen!