Transportbanden op maat maken

Transportbanden worden op diverse manieren gebruikt. Sommige transportbanden zijn recht, andere banden hebben ingebouwde bochten zodat ze passen binnen uw fabriek. Wat de reden dan ook mag zijn waarom u transportbanden wilt kopen, bij hardick.nl bent u aan het juiste adres. We zijn al sinds de eerste helft van de vorige eeuw begonnen met de productie van hoogwaardig gewezen transportbanden van textiel. Vanaf de jaren ’60 begonnen we met onze producten van PTFE. Dit is een polymeer van koolstof en fluor en is een zeer krachtig materiaal, erg slijtvast en kan vele decennia dienst doen. Uiteraard hebben we dit product doorontwikkeld in de jaren die volgden. Zo kregen we in de jaren ’80 het gewilde keurmerk: ISO-9001. Sinds dit millennium mogen we wel stellen dat we een speler van formaat zijn. We behoren dan ook aan de top in de wereld. Bedrijven komen van heinde en verre om onze transportbanden te bestellen en daar zijn we best trots op. U kunt en uitgebreidere geschiedenis over ons bedrijf op onze website vinden. Dus mocht het u interesseren dan hopen we dat u eens de moeite neemt om er een kijkje te nemen. Weliswaar zijn we ooit begonnen met de productie en verkoop van industriële garens, die tijden liggen ver achter ons. We hebben een breed assortiment aan producten. Van lasapparatuur, krimpbuizen en tape en sealbanden tot aan onze bijzondere transportbanden.

Transportbanden voor uw fabriek

Het maakt voor ons eigenlijk niet zo veel uit hoe lang de transportbanden moeten zijn voor uw bedrijf. Want wat wij leveren is maatwerk. Immers, geen enkele fabrieksopstelling is dezelfde. Gaat het om voedingsmiddelen en dranken? Of gaat het om dozen, auto-onderdelen of elektronica wat over de banden wordt vervoerd? Het hangt er zeker vanaf waar u de transportbanden voor wilt gebruiken dus geef uw wensen na het lezen van deze tekst even aan ons door. We helpen u graag op weg om er echt iets moois van te maken. We beginnen met het maken van een schets. Natuurlijk is dat niet nodig als u een keuze maakt uit ons standaardassortiment. Maar ook dan gaan we niet zo maar tot levering en installatie over. U wilt er immers op kunnen vertrouwen dat de transportbanden passen op de overige machines die u gebruikt voor bijvoorbeeld de productie van bepaalde producten. Gaat het bijvoorbeeld om een geheel machinale productie? Of gaan er werknemers aan de lopende band werken? U begrijpt dat we de design van de transportbanden daarop kunnen aanpassen zodat er altijd een passende oplossing gevonden zal worden. Daar denken we graag met u samen over mee dus stuur uw wensen naar ons op door te bellen of te mailen. U hoort zo spoedig mogelijk iets van onze klantenservice.

Neem gerust contact met ons op

Een aantal voordelen van onze speciale lopende banden willen we u niet langer onthouden:

  • Zo zijn ze erg hittebestendig. Tot wel 260 graden Celsius,
  • Ze hebben een hoge trekkracht bij een gering volume,
  • Een extreem lage wrijvingsweerstand en dat maakt onze producten erg zuinig,
  • En ze hebben uitstekende anti-hechtingeigenschappen.

Als u graag de kat uit de boom kijkt dan is daar niets op tegen. Het kan immers om een behoorlijk dure investering gaan. Dus dan wilt u wel weten wat voor vlees u in de kuip hebt liggen. Vraag daarom een gratis monster aan via het daarvoor bestemde contactformulier. U kunt tevens om meer informatie vragen door bijvoorbeeld brochures aan te vragen of u door ons te laten terugbellen. Ook na levering staan we voor u klaar want we bieden uw bedrijf een 24 uursservice aan bij acute problemen. Lees meer…