Uw website laten hosten door Transip.be

Iedere ondernemer heeft tegenwoordig wel een website. Dat is ook nodig want de meeste mensen gebruiken het internet om producten en diensten te kunnen vinden. Zo kunnen de mensen een vergelijking maken tussen prijzen en de aangeboden services. Zou u graag een website willen hebben via WordPress? Dan kunt u hiervoor het beste naar de site Transip.be gaan. U ziet hier gelijk dat u verschillende pakketten af kunt nemen, zoals New Webhosting L. Wat dit precies inhoudt? Dit pakket bestaat uit het volgende:

  • Onbeperkt dataverkeer
  • 50 e-mailboxen
  • 2 Easy Back-ups
  • 10 databases

Wilt u meer te weten komen over dit pakket? Of wilt u weten welke pakketten er nog meer mogelijk zijn? Bezoek dan nu Transip.be. Hier vindt u heldere informatie over de mogelijkheden. Lees ook vooral de veel gestelde vragen eens wanneer u bepaalde vragen heeft. Misschien wordt uw vraag hier al wel beantwoord.

De mogelijkheden van een website via WordPress

Al een heel aantal jaren geleden ben ik gestart met mijn eerste website. Aanvankelijk was het doel om me digitaal te kunnen laten vinden. Veel van de mensen uit mijn doelgroep gebruikten op dat moment het internet al volop om professionals te kunnen vinden. Nadat ik mijn diploma had gehaald, heb ik mijn site de lucht in gezet. Hij stond al helemaal klaar, dus het online zetten was binnen een paar klikken gebeurd. De keuze voor WordPress was ook al snel gemaakt. Veel mensen uit mijn omgeving gebruikten dit al, en ik was eigenlijk snel overtuigd. Ik zag gelijk de grote voordelen die het met zich meebracht om via WordPress een website te bouwen. Via WordPress kunt u werkelijk uit duizenden verschillende templates kiezen. U hoeft dus helemaal geen enkele kennis te hebben van programmeren. De kans dat er een template bij zit die u bevalt, is erg groot. U kunt kiezen uit tal van gratis ontwerpen, zoals bijvoorbeeld vele responsive designs. Ook is het mogelijk om een webshop te beginnen via een vaste template. Het enige wat u nog maar hoeft te doen is het vullen van de website. Het betekent dat u zelf teksten toe kunt voegen, uw bedrijfsnaam er duidelijk in kunt zetten, logo toe kunt voegen en duizenden plugins kunt installeren. Met een plugin kunt u bijvoorbeeld het gebruiksgemak van uw site optimaliseren. U kunt er Google Analytics aan toevoegen om te ontdekken hoeveel bezoekers u dagelijks op uw site krijgt en waar ze vandaan komen. Deze gegevens kunt u weer gebruiken om uw doelgroep beter te kunnen bereiken. Een andere plugin waar u aan kunt denken voor uw website is er één waarmee u Facebook, Instagram, Twitter, Google plus, enzovoorts op uw website kunt installeren. Bezoekers van uw website kunnen gelijk doorklikken naar de sociale media om lid te worden van uw pagina. Hoe meer likes u krijgt, hoe meer mensen u met één bericht kunt bereiken. U bent er nog niet met alleen het bouwen van een website. U kunt gaan voor een gratis versie, maar hiermee zijn de mogelijkheden enorm beperkt. Het is leuk voor wie hobbymatig een site wil bouwen.

Voor een professionele uitstraling

Voor professionals is het belangrijk om de website te koppelen aan een host, zodat u meer veel mogelijkheden heeft. Zo kunt u ook uw eigen domeinnaam krijgen, wat de professionele uitstraling en vindbaarheid bevordert. Wilt u hier meer over te weten komen? Dan gaat u naar Transip.be. Via deze site ziet u gelijk wat de mogelijkheden zijn. Neem gerust eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Ook is het een optie om gelijk het pakket te bestellen dat u af zou willen nemen.