Verfraai je interieur met een stijlvolle DAW stoel

Als je een voorkeur hebt voor een strak interieur of een industrieel getint interieur, dan is het van belang dat je meubelen koopt die 100% tot hun recht komen in een dergelijk interieur en die een industriële look bijvoorbeeld ook echt benadrukken. Als je een mooie grove industriële tafel hebt, dan moet je daar dus geen klassieke stoelen bij neerzetten. Het gaat immers om het totale plaatje en als je afzonderlijk kiest voor een set van 4 comfortabele stoelen, dan loop je het risico dat je de volledige industriële look teniet doet. Daarnaast zullen de stoelen ook niet goed passen bij de tafel, waardoor de hele sfeer meteen ongemakkelijk aanvoelt. Daarom is het wat interieur design betreft altijd verstandig om van te voren een keuze te maken voor één bepaalde stijl en daar vervolgens van af te wijken. Op die manier hanteer je een natuurlijk flow in je woning waarbij alles mooi bij elkaar aan sluit. Uiteraard zou je er voor kunnen kiezen om bepaalde kamers in andere stijlen in te richten, maar het is in ieder geval belangrijk dat je per kamer één en dezelfde stijl hanteert. Mocht je in je hele huis een modern karakter willen handhaven, kies dan voor de meubelen die dit karakter benadrukken. Voor in de keuken kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stijlvolle DAW stoel. Deze stoel is tijdloos qua design en van hoge kwaliteit. De DAW stoel is op zichzelf al een ware eyecatcher, maar het is wel van belang dat je een dergelijke DAW stoel niet midden in een klassieke keuken neer zet. De stoel zal dan zeker opvallen, maar vooral door het contrast met de rest van de keuken of eetkamer. In een moderne keuken of een industriële eetkamer, komt de DAW stoel juist wel heel goed tot zijn recht. Je zult zien dat de DAW stoel de andere meubelen juist complementeert. Tevens is de DAW stoel een perfecte meubel om kleur toe te voegen aan een moderne strakke en vaak witte ruimte. Als je bijvoorbeeld een witte tafel hebt of een licht hout gekleurde industriële tafel, dan kunnen de DAW stoelen zorgen voor wat kleur. Je kunt een DAW stoel namelijk kopen in verschillende levendige kleuren zoals:

  • Baby Blauw
  • Petrol
  • Okergold
  • Peach

In plaats van de traditionele kussentjes en groene planten, kun je met de DAW stoel dus echt wat fleur toevoegen aan de eetkamer zonder dat je het moderne strakke of juist grove industriële karakter van de kamer teniet doet.

Een DAW stoel bestel je zonder problemen online

Mocht je 1 of meerdere DAW stoelen willen bestellen, dan kun je dat eenvoudig online regelen via caveldesign.com. Deze webwinkel is vooral gericht op de meubelen van hoge kwaliteit en heeft service hoog in het vaandel staan. Dus verwacht geen gescheurde bouwpakketten met onderdelen die missen, maar juist onbeschadigde pakketten die door monteurs worden afgeleverd en eventueel ook in elkaar worden gezet. Mocht je een grote leunstoel bestellen, dan wordt deze vaak op afspraak afgeleverd zonder dat deze nog in elkaar gezet moet worden. Het is net even dat beetje extra service dat caveldesign.com onderscheidt van een Leenbakker of IKEA. Daarnaast zijn de verschillende meubelen uiteraard ook van extreem hoge kwaliteit dus je krijgt altijd waar voor je geld. Mocht er toch iets misgaan, dan zal de klantenservice alles doen om tot een oplossing te komen.

Kijk ook eens in het assortiment voor andere meubelen

Cavel Design is zoals gezegd dé specialist op het gebied van kwaliteitsmeubelen, dus kijk vooral ook eens in het assortiment voor andere meubelen.