Volg ook de veelzijdige opleiding stoelmassage

Het kan voor heel veel mensen interessant zijn om een opleiding stoelmassage te volgen. Hoeveel mensen hebben tegenwoordig last van hun schouder, rug of nek? Ik werk op een afdeling in een bedrijf waarbij veel mensen de hele dag achter de computer zitten. Dat is voor niemand goed. Je hebt doorgaans weinig tijd om te bewegen tussendoor, of om echt te gaan sporten. Dus ik zocht een andere oplossing die wellicht klachten zouden kunnen verlichten. En toen kwam ik online op de site https://www.touchpro.nl/opleiding-stoelmassage een opleiding stoelmassage tegen. Dat vond ik wel interessant. Ik heb ooit eens een basisopleiding voor klassieke massages gedaan, dus ik zou deze perfect kunnen doen. Ik ben naar mijn baas gegaan om te vragen of hij iets in de opleiding stoelmassage zag. Hij was direct enthousiast en vroeg me om uit te zoeken of het echt een goede opleiding stoelmassage was en wat je ermee zou kunnen op onze afdeling. Ik ben in mijn omgeving gaan rondvragen, om mensen te vinden die ervaring hadden met deze opleiding stoelmassage. Gelukkig had ik een vriendin die deze opleiding gedaan bleek te hebben, dat was wel heel erg toevallig. Zij was heel blij met deze opleiding stoelmassage en had zeer goede ervaringen, ze heeft er nu zelfs haar werk van gemaakt.

De opleiding stoelmassage volg je bij TouchPro Europe

Ik ben ook online gaan kijken naar ervaringen met deze opleiding stoelmassage. Ik ben zo veel positieve berichten tegengekomen, dat ik terug ben gegaan naar mijn baas en verslag heb uitgebracht. We zagen het allebei helemaal zitten en ik heb gewoon contact opgenomen met TouchPro Europe voor wat meer informatie. Al mijn vragen waren beantwoord, dus ik heb me opgegeven voor de opleiding stoelmassage en ik kon er al snel terecht. Ik heb de opleiding stoelmassage gevolgd en ik kan niet anders zeggen dan dat ik hier heel blij mee ben. Het is een goede opleiding waarbij je niet alleen theorie leert, maar ook praktijkervaring kan opdoen. Tegenwoordig gebruik ik mijn kwaliteiten als masseur heel vaak op de werkvloer. Ik heb er een extra taak bij gekregen, namelijk om mijn collega’s een stoelmassage te geven, mocht daar behoefte aan zijn. Het is zo fijn om iets voor ze te kunnen doen, om pijn te verlichten, om alles los te maken zodat ze letterlijk weer goed in hun vel zitten en er weer tegenaan kunnen. Op die manier kun je niet alleen klachten verlichten of verhelpen, maar je werkt natuurlijk ook preventief dus soms kun je ook veel pijn voorkomen.

Welke massageopleiding wil jij volgen?

Ik vind het zo leuk om die massages op mijn werk te verzorgen. Ik kan het ook iedereen aanraden om naar TouchPro Europe te gaan, want hier leer je zo veel. Alles wordt heel professioneel gedoceerd en daardoor steek je er veel van op. Bovendien zijn er nog veel meer opleidingen voor massages die je er kunt volgen:

  • Mindful stoelmasseren
  • Chakra stoelmassage
  • Zwangerschapsstoelmassage

Dit zijn allemaal heel interessante massages die ik in de toekomst ook graag nog een keer zou volgen. En dat ga ik ook zeker doen. TouchPro heeft me echt geïnspireerd en ik wil in de toekomst dolgraag meer met massages doen. Ga naar de site om te zien wat er allemaal wordt aangeboden op het gebied van massageopleidingen. Er is steeds meer vraag naar massages, omdat zo veel mensen klachten hebben door hard werken, achter de computer zitten, met kinderen stoeien of sporten bijvoorbeeld. Het is niet alleen leuk om een massage te kunnen geven, maar dus ook heel waardevol voor mensen in je omgeving.