Voor een feestelijke gelegenheid sushi bestellen in Amsterdam

Vind jij sushi ook zo heerlijk en zou je het het liefst iedere dag willen eten? Dan wil je dat zeker eten wanneer je iets speciaals te vieren hebt! Je bent bij Fresh2Go aan het juiste adres voor heerlijke sushi bestellen in Amsterdam. Zij hebben een uitgebreide menukaart met allerlei soorten sushi erop. Maak jij het jezelf graag makkelijk? Kies dan voor een van de boxen die ze aanbieden. Bijvoorbeeld een van de populaire Bento Boxen:

  • Sweet Sour Chicken Bento
  • Teriyaki Tori Bento
  • Black Pepper Beef Bento

Neem bijvoorbeeld de Sweet Sour Chicken Bento: wie houdt er nu niet van heerlijke stukjes kippendijen vlees met een krokant laagje? Deze zijn gebakken in een zoetzure saus. Ons loopt het water al in mond als we de omschrijving lezen! We hebben de verschillende gerechten natuurlijk voor je uitgeprobeerd en we kunnen je verklappen dat ze net zo lekker smaken als dat ze klinken. Daarnaast zijn de Bento Boxen, net als de andere gerechten op de menukaart van Fresh2Go, zeer betaalbaar. Je hebt al een Bento Box voor slechts € 9! Dat noemen we nog eens betaalbaar sushi bestellen in Amsterdam.

Drank en sushi bestellen in Amsterdam

Als je kiest voor sushi bestellen in Amsterdam en je hebt niets te drinken in huis, dan is het wel zo prettig als je dit ook op de menukaart terugvindt. Dit is lang niet overal het geval, maar gelukkig hebben ze daar bij Fresh2Go goed over nagedacht. Van frisdranken tot alcoholische dranken, overal is aan gedacht. Ook op het gebied van toetjes ben je hier op de juiste plaats! Na de sushi kun jij gaan genieten van Ben en Jerry ijs. Er zijn vier verschillende soorten smaken waar je uit kunt kiezen:

  • Cookie Dough
  • Chocolate Fudge Brownie
  • Strawberry Cheesecake
  • Caramel Chew Chew

Allemaal heerlijke smaken die je goed zullen bevallen na de sushi! Goede sushi bestellen in Amsterdam gaat natuurlijk niet alleen om het eten. Je verwacht daar ook een goede service bij. Ook die hebben we voor je uitgeprobeerd. Je kunt makkelijk telefonisch contact opnemen met jouw dichtsbijzijnde Fresh2Go. Wij hebben bijvoorbeeld geïnformeerd naar de bezorgtijd van onze bestelling en hier kregen we netjes antwoord op. Heb je speciale dieetwensen? Dan kun je deze ook over de telefoon doorgeven. Fresh2Go houdt daar bij het bereiden van de maaltijden graag rekening mee!

De bezorgkosten voor sushi bestellen in Amsterdam

Bij Fresh2Go maken ze niet alleen lekkere sushi-gerechten klaar, maar ze rekenen hier een zeer fijne prijs voor. We zijn het al vaak genoeg tegengekomen dat sushi bestellen in Amsterdam ontzettend duur is. Vaak zijn het dan niet eens de gerechten die het zo duur maken, maar de bezorgkosten. Fresh2Go pakt dat anders aan. Je betaalt voor bestellingen onder de € 20 slechts € 1,50 aan bezorgkosten. Ga jij sushi bestellen in Amsterdam voor een hoger bedrag? Dan betaal je helemaal geen verzendkosten. Je hoeft er dus niet bang voor te zijn dat de bezorging van de sushi je op kosten zal jagen. Ook dit hebben ze bij Fresh2Go goed geregeld. Wij zijn inmiddels dan ook groot fan van deze keten en plaatsen er met enige regelmaat een bestelling. Niets is zo heerlijk dan om na een lange dag werken thuis te komen, sushi te bestellen en hier van te genieten. Je hoeft niet te koken, maar je hebt toch een gezonde, vers bereide maaltijd op tafel staan. Wat wil je nog meer? Kijk voor meer informatie op de website van Fresh2Go. En vergeet niet de 10% korting die je krijgt bij het plaatsen van je eerste bestelling!