Waar kunt u goede kreeft eten?

Wilt u kreeft eten, maar weet u niet zo goed waar u dat het beste kunt doen? Het verschilt sterk per locatie hoe vers het product is en hoe lekker het smaakt. Het is daarom belangrijk om de juiste locatie te kiezen om zeevruchten te eten. Kreeften moeten op een speciale manier klaargemaakt worden en ze moeten uiteraard zo vers mogelijk zijn. Helaas is dit lang niet in elk restaurant en bij elke visboer het geval. Waar kunt u het best kreeft eten? In de omgeving van Venray is De Eetkamer Cuisine de la mer een erg geschikte optie. Van donderdag tot en met dinsdag vanaf 17.00 uur kunt u er terecht om heerlijke gerechten te eten. Ook kreeft eten is er mogelijk. De producten zijn stuk voor stuk heerlijk vers en worden volgens de juiste methodes klaargemaakt. Er kan ook niet anders verwacht worden van een Frans restaurant: de Franse keuken staat erom bekend dat alle gerechten met zorg bereid worden. De Eetkamer richt zich in het bijzonder op zeevruchten. De voorgerechten en hoofdgerechten bevatten allemaal verse ingrediënten, alle bijzonder vers en met zorg bereid. Voor kreeft eten bent u zeker aan het goede adres. Zelfs een driegangen kreeftmenu behoort tot de opties.

Voor het eerst kreeft eten

Als u nog nooit kreeft heeft gegeten, is het misschien beter om niet direct drie gangen te kiezen. Wilt u voor het eerst kreeft eten, dan kan dat ook erg subtiel gehouden worden. Een eenvoudig hoofdgerecht of mogelijk zelfs een voorgerecht is een goede optie om voor het eerst een kreeftgerecht te proberen. Ook mogelijk is het om een gerecht te delen zodat het niet te veel in één keer is. Voor kreeft eten heb je wat ervaring nodig om te weten hoe je het schaaldier precies eet. Afhankelijk van het gerecht zijn er verschillende methodes om kreeften te eten. Krijg je een volledige kreeft op je bord, dan is het even uitvogelen hoe je de schalen kunt openen om het heerlijke vlees eruit te krijgen. Uiteraard laat de serveerster of ober in dat geval graag zien hoe u het best te werk kunt gaan. Ook wordt er handig gereedschap bijgeleverd om zo goed mogelijk de schalen open te breken. Uiteraard kunt u ook voor gerechten kiezen waar het werk al voor u gedaan is en waar u alsnog kunt genieten van de heerlijke smaak van het kreeftenvlees.

Elke donderdag lobsterday

Bent u al een ervaren kreefteter en wilt u een extra bijzondere ervaring met kreeft eten? Dan is het driegangen kreeftmenu wellicht wel wat voor u. Bij De Eetkamer is het iedere donderdag lobsterday en kunt u genieten van een bijzonder voordelig kreeftmenu voor slechts € 29,50 per persoon. Wilt u een avondje uit beleven dat helemaal in het teken staat van kreeft eten, dan is het kreeftmenu uiteraard de optie voor u. Kiest u dit menu dan krijgt u:

  • Een voorgerecht van een kreeftcocktail, kreeftensoep of een belle-vue kreeftsalade
  • Een hoofdgerecht van een halve kreeft, op verschillende wijzen bereid. Kies onder andere uit ‘A la Betronne’ (met gezouten boter), ‘A la Setoise’ (met een licht pittige tomatensaus), ‘Thermidor’ (uit de oven met Parmezaanse kaas) of gekookte kreeft met drie verschillende sausjes
  • Een nagerecht bestaande uit een kaastrio of het dessert van de dag

Klinkt het driegangen kreeftmenu u als muziek in de oren? Ontdek op Deeetkamer.nl wat u nog meer kunt kiezen bij dit menu of maak direct een reservering via de website. Iedere donderdag kunt u in het restaurant terecht voor een overheerlijk kreeftmenu. De echte kreeftliefhebber kan hier volop genieten van de heerlijkste kreeftgerechten.