Waar kunt u het beste een explanimation laten maken?

Als school voor kinderen met een leerachterstand, is het voor ons belangrijk dat wij met de juiste materialen werken omdat wij de kinderen soms met de verkeerde materialen niet de lesstof kunnen bijbrengen. Wij hebben gemerkt dat het goed is om te zorgen dat je heel veel met visuele middelen kunt werken en daarom hebben wij een programma ontwikkeld waarbij wij de lesstof spelenderwijs hopen te kunnen bijbrengen. Wij hebben toen gekeken of wij ook een explanimation laten maken konden laten. Doorgaans kun je een explanimation laten maken laten voor bijvoorbeeld een product dat uitgelegd moet worden wanneer je er niet een papieren bijsluiter wilt bijsluiten, maar wij wilden graag een explanimation laten maken om de dingen die onze leerlingen moesten weten, goed uit te leggen. Zo wilden wij bijvoorbeeld laten zien hoe je een tekst kunt lezen, hoe je bepaalde signalen moet snappen en ga zo maar door. Wij moesten daarom op zoek naar iemand die wij een explanimation laten maken konden. Dat was niet eenvoudig want wij wilden met een professional gaan samenwerken en wij moesten daarom goed kijken waar wij het beste geholpen konden worden. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer goed op het internet konden gaan kijken naar de mogelijkheden en wij hebben toen gezien dat wij het beste naar de site van donkermedia konden gaan. Veel mensen die een explanimation laten maken wilden, hebben bij deze mensen heel goede zaken kunnen doen hebben wij gezien en daarom wilden wij graag weten wat deze mensen voor ons zouden kunnen betekenen. Wij hebben toen de site met veel interesse doorgenomen en wij zagen dat wanneer wij hier een explanimation laten maken wilden, wij waarschijnlijk heel veel mogelijkheden aangeboden zouden krijgen. Dat was fijn om te merken en ik ben daarom ook snel met deze mensen in contact getreden om te horen wat zij voor mij konden betekenen wanneer ik voor onze school een explanimation laten maken wilde. Ik kreeg te horen dat zij mij goed en graag wilden helpen en dat was precies waar ik op gehoopt had. 

Wij konden hier een heel mooie explanimation laten maken 

Wij zijn blij dat wij deze mensen benaderd hebben toen wij een explanimation laten maken wilden want wij hadden even gedacht dat deze mensen ons misschien niet goed konden helpen. Wij hebben echter uitgelegd waarom wij bij hen een explanimation laten maken wilden en wij kregen te horen dat deze mensen graag voor ons aan de slag wilden gaan. Dat was goed om te horen en wij hebben daarom meteen opdracht gegeven om iets moois te gaan maken. 

Wij zijn zeer tevreden 

Wij hebben inmiddels een aantal heel mooie filmpjes kunnen laten maken en wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met dit bedrijf omdat:

  • Deze mensen heel goede filmpjes kunnen maken 
  • Wij een heel goed resultaat hebben ontvangen 
  • Wij voor een goede prijs geholpen zijn 

Wij hopen hier in de toekomst vaker filmpjes te kunnen laten maken. Deze mensen zijn namelijk heel prettig om mee samen te werken. Lees meer…