Waarom hout als je ook kunt kiezen voor woonbeton?

Hout, laminaat en parket zijn al jarenlang de meest gekozen ondergronden voor een vloer in huis. Dat is ook niet zo gek, want er zijn weinig alternatieven. Je zou kunnen kiezen voor tapijt, maar dat brengt duidelijke nadelen met zich met op het gebied van schoonmaak en hygiëne. Tapijt was voorheen een veel gekozen optie, maar tegenwoordig zie je nauwelijks nog moderne woningen met tapijt. Alleen slaapkamers zijn nog wel vaak voorzien van een warm aanvoelend tapijt. Tegels zijn ook een optie, maar het is niet direct een hele fijne optie voor een woonkamer. Tegels zijn wel weer perfect voor badkamer en/of keuken. Maar je kunt tegenwoordig ook kiezen voor beton. Het gaat dan niet om het beton zoals je dat onder je parket vloer hebt liggen. Het gaat dan om woonbeton dat je kunt bestellen bij Willem Designvloeren. Dit is een speciale soort beton die je kunt gebruiken als vloer. Je kunt woonbeton ook gebruiken op de wanden of op je balkon. Je hebt dan ook genoeg mogelijkheden met woonbeton. Daarnaast is het een vrij moderne manier om je woning van een mooie vloer te voorzien. Hout en parket en dergelijke zijn immers al zolang de norm, dat het wel eens tijd is voor wat anders. Als je reeds in verschillende huizen hebt gewoond, dan weet je inmiddels wel hoe een houten vloer eruit ziet. Natuurlijk kun je variëren met verschillende houtsoorten, kleuren en vloeren als laminaat en PVC. Deze laatste twee simuleren vaak een houtlook, hoewel je via de vele prints ook voor anders looks zou kunnen kiezen. Als je bijvoorbeeld rond de 40 bent, dan weet je inmiddels wel hoe deze vloeren eruit zien. Je bent thuis bij je ouders opgegroeid in een huis met deze vloersoorten en je hebt zelf waarschijnlijk ook in vele appartementen en huizen gewoond met dit soort van vloeren. Ook als je op visite gaat, dan kom je dit tegen. Daarom is woonbeton juist zo’n aantrekkelijk alternatief, want het is anders en meteen ook erg stijlvol. Woonbeton is wat dat betreft ideaal voor een moderne strak ingerichte woning. Je kunt er ook alle kanten mee op, want bij Willem Designvloeren weet je zeker dat het goed komt met je vloer. Het zijn immers speciale vloeren van woonbeton die bedoel zijn om je interieur te verfraaien. Het design van deze woonbeton vloeren is dan ook uitermate geschikt voor woningen. Wat dat betreft heb je ook de keuze uit verschillende stijlen en designs. Mocht je meer willen weten, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site van willemdesignvloeren.nl.

Surf naar willemdesignvloeren.nl en bestel jouw woonbeton vloer

Indien je op zoek bent naar een mooie vloer van woonbeton, dan kun je terecht bij Willem Designvloeren. Hier vind je van alles op het gebied van beton. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Gevlinderde betonvloeren
  • Beton look vloeren
  • Beton look wanden
  • Betonnen terrassen
  • Betonnen opritten

Kijk snel op de site voor meer informatie

Als je meer wilt weten over de toepassingen van beton in of rondom jouw woning, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de website van willemdesignvloeren.nl.