Wijnglazen graveren

Wil jij voor jouw etablissement de beschikking hebben over een schitterend servies? Dan moet je de mogelijkheid van wijnglazen graveren zeker eens overwegen! Dit zal absoluut voor een schitterende uitstraling zorgen, het ziet er immers erg professioneel uit als ieder glas voorzien is van jouw bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Hoe gaat het wijnglazen graveren nu precies in het werk? Er zijn tegenwoordig twee methodes hiervoor, te weten etsen en laseren. Het moet echter wel gezegd worden dat etsen eigenlijk vooral nog hobbymatig gedaan wordt, vanwege milieueisen en veiligheidseisen van de overheid. Er wordt tijdens deze productiemethode namelijk gebruik gemaakt van ammoniumfluoride of waterstoffluoride, waarmee de naam of het logo aangebracht wordt. Vervolgens moet ieder glas in zuur ondergedompeld worden. Vanwege de risico’s van het gebruik van deze chemicaliën, kiest men tegenwoordig eigenlijk altijd voor laseren. Dit is een veilige techniek, die bovendien ook nog eens het voordeel oplevert dat er heel precies gewerkt kan worden. En daar komt bij dat het milieuvriendelijk is. Wil jij wijnglazen graveren laten, dan is dit dus zeker een goede methode hiervoor!

Waarom wijnglazen graveren?

Maar waarom zou je nu willen kiezen voor wijnglazen graveren? We noemden hierboven al even de mooie uitstraling die je hiermee bereikt, maar er is nog een voordeel te noemen, namelijk een hogere winst uit de verkopen van wijnen. Hoe komt dit nu? Voor obers is het vaak erg lastig om een wijnglas precies met de juiste, afgesproken hoeveelheid vol te schenken. Zo op het oog is dat immers heel lastig te bepalen. Omdat zij niet willen dat jouw horecagelegenheid te boek komt te staan als erg zuinig en omdat ze geen gezeur van gasten willen over te lege glazen, zullen zij al snel geneigd zijn liever iets meer te schenken dat iets te weinig. Laat je wijnglazen graveren, dan heb je hier geen last meer van. De gegraveerde naam of logo fungeert namelijk meteen als een schenkmaat. Op die manier is het voor al jouw personeel altijd volkomen duidelijk hoe vol ze een glas kunnen schenken. Dit lijkt misschien een wat onnodige maatregel, maar wist je dat je op deze manier flink meer kunt verdienen op de verkoop van wijn? Zonder schenkmaat blijken er vaak maar vijf glazen uit een fles geschonken te worden, terwijl je er met gegraveerde exemplaren zes uit haalt. Zo verdien je dus twintig procent extra op iedere fles! Op jaarbasis kan je dat een flink hogere winst opleveren. Ook daarom is wijnglazen graveren zeker aan te bevelen voor iedere horecaondernemer!

Ruime keus bij Wijnwinst

Wil jij wijnglazen graveren, dan ben je daarvoor bij Wijnwinst aan het juiste adres! Niet alleen omdat zij gebruik maken van de modernste lasertechnieken en daardoor heel precies kunnen werken en jij dus zeker zult zijn van een mooi resultaat, maar ook omdat je bij hen veel keus hebt. Je kunt bij hen namelijk kiezen uit:

  • diverse merken servies
  • verschillende maten
  • verschillende schenkmaten
  • diverse modellen

Wat voor soort wijnglas jij ook zoekt, bij hen kun je het altijd bestellen! En zij kunnen vervolgens alle wijnglazen graveren op de manier zoals jij dit wilt! Het enige wat jij hoeft te doen is je keus te maken uit hun collectie, een schenkmaat uit te kiezen en je logo aan te leveren. Zij doen dan de rest voor jou! Als jij merkt dat er in jouw horecagelegenheid eigenlijk ook te weinig winst geboekt wordt op de verkoop van wijn en dat er te weinig glazen uit iedere fles worden gehaald, dan is het kiezen voor wijnglazen graveren dus een uitstekende manier om dit probleem voor altijd op te lossen!