Wilt u een personeelsfoto van uw medewerkers laten maken?

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren heel veel nieuwe krachten aangenomen omdat wij veel nieuwe klanten hebben kunnen binnenhalen. Wij hebben toen gemerkt dat wij ook onze site moesten aanpassen omdat wij allerlei oude foto’s op onze site hadden staan. Wij willen onze klanten namelijk goed laten weten met wie zij zaken doen en daarom vinden wij het belangrijk dat iedere medewerker met een foto op de site komt te staan. Vroeger vroegen wij gewoon even om een pasfoto van iedere medewerker, maar dit oogde vaak toch een beetje saai. Wij hebben daarom besloten dat wij het nu anders wilden gaan aanpakken. Wij hebben toen besloten dat wij een personeelsfoto van onze medewerkers wilden laten maken. Wij hebben gekeken naar de mogelijkheden die er waren wanneer je een personeelsfoto van je medewerkers wilt laten maken en wij hebben toen gekeken of er bij ons in de buurt een professional te vinden was die ons kon helpen. Ik heb toen gemerkt dat wij het beste even naar de site van jlf.nl konden gaan om te bekijken wat deze mensen voor ons konden doen. Wij hebben toen gezien dat deze mensen heel veel voor je kunnen betekenen en ik ben daarom ook blij dat ik deze site gevonden heb. Ik heb even een mailtje gestuurd met daarin de vraag of zij voor ons een personeelsfoto van onze medewerkers konden maken. Wij kregen te horen dat zij ons graag wilden helpen. Wij hebben toen een plan doorgestuurd over hoe wij de personeelsfoto van de medewerkers ongeveer zouden willen hebben. Wij wilden dit namelijk graag op locatie doen zodat wij een mooi actieve indruk konden maken op de mensen die graag met ons in zee wilden gaan. Wij hebben toen te horen gekregen dat dit heel goed mogelijk was en wij konden al heel snel een keer een shoot houden. 

De personeelsfoto van de medewerkers is heel mooi geworden 

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van jlf.nl inschakelt om een personeelsfoto van je medewerkers te laten maken, je er zeker van kunt zijn dat je iets moois aangeboden krijgt. Deze mensen weten als geen ander hoe ze een levendige foto kunnen maken. Wij hebben daarom ook een heel mooie personeelsfoto van onze medewerkers kunnen laten maken en wij hebben deze inmiddels op onze site staan. Wij krijgen heel veel complimenten over de foto’s die wij hebben laten maken. 

Wilt u uw bedrijf ook promoten? 

Mocht u uw bedrijf ook willen promoten op een goede manier die aanslaat bij eventuele nieuwe klanten, dan raad ik u aan om:

  • Even naar jlf.nl te surfen 
  • De mogelijkheden van dit bedrijf door te nemen 
  • Een afspraak te maken met deze mensen om uw plannen door te nemen 

Wij zijn blij dat wij voor zo’n goede prijs geholpen zijn en wij hopen vaker met dit bedrijf te kunnen samenwerken. Wij hebben namelijk gemerkt dat deze mensen er alles aan doen om te zorgen dat je als klant tevreden gemaakt wordt. Dat is iets wat wij heel erg op prijs gesteld hebben. Kijk daarom ook even op de site van dit bedrijf.