Windschermen

Nederland is een land dat vaak een aangenaam klimaat heeft, maar er is wel een nadeel en dat is dat het bijna altijd waait. Met windschermen kun je dit probleem gelukkig eenvoudig oplossen. Vaak is het zo dat het eigenlijk prima weer is om buiten te zitten, het zonnetje schijnt en de temperatuur is niet te laag. Maar doordat je dan in de wind zit, is het toch eigenlijk net te koud. Het is dan net niet comfortabel om stil te zitten en de jas uit te trekken. Daardoor zitten mensen vaak pas echt buiten op het moment dat het volop zomer is. Dat is natuurlijk zonde, want met windschermen is er snel een eind te maken aan het probleem van een koude wind. Je zit dan heerlijk in de luwte en je zult merken dat het dan echt al veel eerder in het jaar bijzonder aangenaam is om gewoon zonder jas te genieten van het zonnetje. Het is voor ons allemaal beter als we eens wat vaker buiten zouden komen en daarom is het dus zeker niet verkeerd om eens te overwegen of windschermen voor jouw terras ook een goed idee zijn!

Verrijdbare windschermen

Een punt van aandacht bij het plaatsen van windschermen, is dat je rekening moet houden met de hoek waaruit de wind meestal komt. Nu is het helaas zo dat het eigenlijk vanuit alle windrichtingen kan komen. Je hebt dan de optie om jouw terras van alle kanten te voorzien van windschermen, die je vast plaatst, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd in de luwte kunt zitten en altijd kunt genieten van het zonnetje. Maar dit heeft natuurlijk wel wat nadelen. Zo wordt het met vaste schermen bijvoorbeeld erg lastig om vanaf het terras even de tuin in te lopen. Bovendien voelt het zo helemaal afgeschermd nogal afgesloten en kun je dan bijna net zo goed voor de aanbouw van een serre kiezen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. De tweede, en meest handige optie, is de keus voor verrijdbare windschermen. Deze kun je neerzetten waar je maar wilt en dat heeft zo zijn voordelen. Zo heb je maar weinig schermen nodig, omdat je ze iedere keer zo strategisch mogelijk neer kunt zetten. Bovendien kun je niet alleen op je terras hiermee voor beschutting zorgen, maar kun je ze ook naar een andere plek in je tuin rijden om daar voor bescherming te zorgen. Ze bieden dus veel meer mogelijkheden en meer openheid dan vaststaande exemplaren.

PreMonta

Ben jij op zoek naar een goede leverancier van verrijdbare windschermen, dan is PreMonta het bedrijf om naar toe te gaan. Zij bieden namelijk verscheidene mogelijkheden en producten van een hoge kwaliteit, zodat je altijd schermen kunt kopen die passen bij jouw wensen. Waar kun je bij hen nu uit kiezen? Zij bieden:

  • twee standaard maten schermen, van 1 of 2 meter breed
  • de mogelijkheid tot het bijbestellen van diverse accessoires
  • de optie om zelf de kleur van het aluminium frame te bepalen
  • een webshop en showroom, waar je de producten in het echt kunt bekijken

Zo kun je dus zeker een goede keus maken uit de verschillende opties die er zijn op het gebied van windschermen. Het fijne is dat je met de producten van PreMonta de verschillende losse schermen eenvoudig aan elkaar kunt koppelen, totdat je de lengte bereikt hebt die jij nodig hebt. Dit biedt jou nog meer flexibiliteit en nog meer mogelijkheden. Wil jij graag ook vaker buiten kunnen zitten en lijken verrijdbare windschermen jou daarvoor ook de oplossing, dan zijn de producten van PreMonta dus een uitstekende keus!