Wollen sloffen voor heren

Onze sloffen voor heren zijn zeer populair omdat ze gevuld zijn met schapenwol. En niet zomaar schapenwol maar wol afkomstig van de schapen die er op Texel in overvloede te vinden zijn. We zijn daarmee een unieke Nederlandse producent van onder andere sloffen voor heren, voor vrouwen en kinderen. Tevens bieden we een keur aan producten aan waar deze wol in is verwerkt waaronder:

  • Dekbedden, matrassen en kussens,
  • Vachtlaarzen, wanten en handschoenen,
  • En we verkopen ook totale schapenvachten als kleed en diverse schapenvachtproducten. Daarbij kunt u denken aan onder andere stuurhoezen, elleboog/knie/hielbeschermers en dekjes voor uw fietszadel.

Naast al deze producten van Texels schapenwol verkopen we een keur aan natuurlijke maar ook synthetische kleren, beddengoed en accessoires van diverse gerenommeerde topmerken. Maar we willen het in deze tekst graag even hebben over onze sloffen voor heren die we hier op Texel fabriceren. Voor het totale assortiment kunt u na het lezen van deze tekst een kijkje nemen op texelana.nl. We bieden op dit moment meer dan 48 verschillende varianten aan van de slof. U kunt uw zoekgebied verfijnen door op prijs, beoordeling of model te zoeken zodat u een overzicht krijgt van de sloffen voor heren. Waarom zou u eigenlijk sloffen voor heren kopen? Ten eerste is het vrij koud in huis voor minstens een half jaar. Als u geen vloerverwarming hebt dan komen deze sloffen als geroepen. Ten tweede is het een uitstekend cadeau voor onder de kerstboom of voor in de zak van Sinterklaas. En ten derde bieden we zelfs sloffen voor heren en vrouwen aan voor mensen die in een rolstoel of scootmobiel zitten. Dan hebt u geen gedoe met veters of klittenband en blijven uw voeten lekker warm als u naar buiten gaat om boodschappen te doen.

Onze sloffen voor heren vindt u alleen in Texel

Deze sloffen voor heren zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Handig als u buiten wilt zitten maar de temperatuur aan het afnemen is zoals op een avond in de nazomer. Ze houden uw voeten droog, schoon en lekker warm terwijl ze verwend worden door de zachte vulling. Qua onderhoud hebt u weinig omkijken naar de sloffen voor heren. We raden het aan om er wolwasmiddel bij te bestellen. Want dit middeltje bevat lanoline en dat natuurlijke product houdt uw wollen producten soepel, zacht en schoon. Het is een ander woord voor wolvet en komt van nature voor in het wol van schapen. Voor al uw wasbare wolproducten is lanoline daarom een essentiële toevoeging.

Gelukkig kunt u deze producten online bestellen!

Want anders moet u er helemaal voor naar Texel reizen waar u welkom bent in onze winkels. Mocht u er graag komen om bijvoorbeeld uw vakantie te vieren, dan is het natuurlijk zeker aan te raden om één van onze twee winkels te bezoeken. Maar voor de meeste mensen die onze sloffen voor heren willen kopen is het internet een goede oplossing. Kies daarom de sloffen voor heren uit die u graag wilt hebben en vergeet niet om de juiste maat aan te klikken. Mocht u een foutje hebben gemaakt dan hebt u altijd nog 14 dagen retourrecht. Vervolgens vult u uw gegevens in zoals uw naam, adres en e-mailadres. U kunt dan direct betalen met uw creditcard of via PayPal en iDEAL. Onze levertijden zijn maximaal 2 à 3 werkdagen nadat we uw bestelling hebben ontvangen. In de realiteit kunnen we vaak binnen 24 uur al leveren! Bestelt u overigens producten met een totale waarde van meer dan 50 euro? Dan brengen we geen verdere kosten zoals verzendkosten in rekening.