Zoek niet langer naar trouwlocaties in Rijssen

Woont u in Overijssel en zoekt u naar trouwlocaties in Rijssen omdat u in deze regio bent opgegroeid? Of hebt u om een totaal andere reden erg veel affiniteit met deze plaats en zoekt u naar trouwlocaties in Rijssen vanwege het landschap? Wat de reden dan ook mag zijn waarom u trouwlocaties in Rijssen zoekt, bij hetschwarzwald.nl bent u aan het goede adres. Zo bestaat dit kleine paradijs uit maar liefst 5 vergaderzalen die ook perfect kunnen dienen als trouwzaal. Kies ervoor om 2 of meer zalen af te huren waaronder ons restaurantgedeelte. Wilt u dat wij voor u koken of hebt u al een cateraar op het oog? U merkt het misschien al wel, bij ons staat de klant centraal. In dit geval is dat het aanstaande bruidspaar. Maar voor hetzelfde geld kunnen we ook personeelsfeesten hosten net als vergaderingen en vrijgezellenfeest. Het is wellicht een cliché maar wij zijn daadwerkelijk van alle markten thuis. In deze tekst willen we het graag hebben over deze trouwlocaties in Rijssen en wel in het Schwarzwald. Wist u bijvoorbeeld dat u de keuze hebt uit diverse arrangementen zodat er binnen ieders budget een passende oplossing gevonden kan worden? En wist u dat u nadien gewoon kunt blijven slapen in onze pittoreske en luxe bruidssuite? En alsof dat nog niet genoeg was zult u de hele dag worden rondgereden in een prachtige limousine. U wilt immers dat uw trouwdag een van de mooiste dagen wordt uit uw leven. Reken er dan ook maar op dat ons personeel elke keer weer alles op alles zet om ons steentje bij te dragen!

We bieden u het beste van de trouwlocaties in Rijssen aan

We bieden u aldus drie verschillende arrangementen aan als u naar trouwlocaties in Rijssen zoekt. Qua trouwlocaties in Rijssen bij ons kunt u aldus kiezen uit diverse zalen. Dit wordt voornamelijk gebaseerd op de hoeveelheid gasten en op het type arrangement dat u hebt gekozen. De verschillende arrangementen verklaard:

  • Het basisarrangement ook wel budgetarrangement bestaat uit het avondfeest inclusief entertainment zoals een dj en een verlichte dansvloer en een afsluiting,
  • Arrangement 2 bevat al deze bestanddelen voorafgegaan door een heerlijk diner. Ook is de gratis overnachting in de bruidssuite er aan toegevoegd,
  • Het laatste en tevens duurste arrangement bevat ook nog een receptie of borrel. Handig als u na het trouwen op één locatie wilt blijven. Tijdens de borrel kunnen alle gasten u komen feliciteren en ze kunnen hun cadeaus afgeven. Daarna volgt het programma zoals we dat bij arrangement 2 uit de doeken hebben gedaan.

Geen enkel feest is hetzelfde. Dat moge duidelijk zijn. Daarom werken we graag op maat en dus niet alleen maar volgens de draaiboeken die we hierboven hebben vermeld. U hebt specifieke wensen en die willen we graag van u weten. Wat wilt u bijvoorbeeld eten, welke muziek wilt u huren en waar moeten de gasten komen te zitten tijdens het diner?

Meer weten over de mogelijkheden? Klim dan in de pen

U kunt direct contact met ons opnemen als u graag iets meer wilt weten over deze trouwlocaties in Rijssen. Bel ons op werkdagen even op of stuur een e-mail met daarin al uw wensen. We stellen graag een plan van aanpak op net als een uitvoerige offerte. Dan weet u waar u aan toe bent en kunt u snel een weloverwogen keuze maken om al dan niet met ons in zee te gaan. Velen zijn u reeds voorgegaan en hebben een prachtige tijd beleefd. Kijkt u maar eens naar de vele geslaagde huwelijksfeesten die u kunt zien op onze sociale media.